Η αποκαθήλωση στην πράξη

Η ήττα από την ΑΕΚ και κυρίως ο τρόπος που ήρθε επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις όσων θεωρούν ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κρύψει τις παθογένειες του. Ως συνέπεια τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Απόλλωνας είναι δικαιολογημένα τα φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού έχουν χτιστεί σε πιο υγιείς βάσεις.

Η διακοπή του πρωταθλήματος και η εντύπωση ότι ο χρόνος που δόθηκε στον προπονητή θα βοηθούσε να δούμε έναν ΑΠΟΕΛ που θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσει μέσα στην αρένα του Καραπατάκη, αποδείχτηκε λανθασμένη.

Η ομάδα μας είχε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παρόλο που η ΑΕΚ δεν ήταν επιβλητική κατάφερε να πάρει το ζητούμενο με σχετική ευκολία.

Και αυτό γιατί ο  ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να οργανωθεί και να επιτεθεί σαν κανονική ομάδα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό δεν περιορίζεται στο σημερινό αγώνα. Από τη στιγμή που συμβαίνει εδώ και μήνες σχετίζεται άμεσα με το τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα αλλά και την ποιότητα του ρόστερ.

Όταν σε ένα ντέρμπι κάνεις την πρώτη τελική της προκοπής στο 68 με σουτ του Μερκή σημαίνει ότι ζεις την αποκαθήλωση του πρωταθλητή με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.

Το αν και τι μπορεί να αλλάξει άμεσα είναι περισσότερο μια ακαδημαϊκή συζήτηση. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι βαριά άρρωστος με τα φαρμάκια που τον πότισε επανειλημμένος η διοίκηση Πετρίδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X