Οι απουσίες και το βαρόμετρο

Ένα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν προκειμένου να επιστρέψουμε στις νίκες είναι να περάσουν απαρατήρητες οι απουσίες των παικτών μας. Πρόκειται για απουσίες που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις επιλογές του Κρίστιανσεν στη μεσαία γραμμή αφού πέραν των Εφραίμ και Βινίσιους προστέθηκέ αυτή του Γιαννιώτα και όπως όλα δείχνουν του Αλωνεύτη.

Εκ των πραγμάτων ο προπονητής μας θα επιλέξει στο αριστερό άκρο έναν εκ των Μπαράλ ή Αλεξάνδρου ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούν στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Ο προπονητής μας δέχτηκε αρκετή και δικαιολογημένη κριτική για τη χρησιμοποίηση του Μπαράλ ως ακραίου μέσου στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά αυτή τη φορά αν το επαναλάβει θα είναι λόγω απουσίας επιλογών.

Το πως θα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ να επιβάλει το ρυθμό του και να περιορίσει τα πολύ συγκεκριμένα ατού της Ομόνοιας είναι το ζητούμενο και πολλά θα εξαρτηθούν από τον αγωνιστική φιλοσοφία και τακτική που θα επιλέξει ο Κρίστιανσεν.

Η διάταξη με ενισχυμένο κέντρο και τον Μπερτόλιο βασικό είχε επιλεγεί με την ΑΕΚ αλλά ήταν ένας αγώνας που πήγαν όλο λάθος οπότε δύσκολα μπορεί να στοχοποιηθεί η διάταξη.

Το σίγουρο είναι ότι την Κυριακή θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα αμυντικά κενά που έχει το παράρτημα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είμαστε δημιουργικοί και με ορθόδοξο πλάνο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X