Η καρδιά του πρωταθλητή

Την περασμένη εβδομάδα ο γραφικός εκπρόσωπος τύπου της ομόνοιας δήλωσε ότι έχασαν από την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και παράλληλα έστειλε μήνυμα ανασύνταξης. Σήμερα ο αντίστοιχος της Ανόρθωσης είπε ότι η ομάδα του τίθεται αντιμέτωπη με ίσως την καλύτερη ομάδα, εννοώντας και αυτός τον Απόλλωνα.

Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο κάθε φουκαράς που ψοφά να μην κερδίσουμε το πρωτάθλημα θεωρεί ότι οι ελπίδες του αναπτερώθηκαν με την μείωση της διαφοράς. Οι παίκτες και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ άθελα τους ή καλύτερα με το εφησυχασμό που έδειξαν επέτρεψαν στον κάθε λογής κομπλεξικό να δηλώνει ότι θέλει.

Η πρώτη και καλύτερα ευκαιρία να μπουν τα πράγματα στη θέση του θα είναι το απόγευμα της Κυριακής όταν θα αντιμετωπίσουν τους ψυχοπαθείς του ακελ.

Ο εγωισμός των παικτών πρέπει να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη με την οποία θα νικήσουν και τη δεδομένη κούραση που υπάρχει.

Τα αρνιά στη θύρα 9 θα επιστρέψουν και θα είναι ότι καλύτερο να τους στείλουμε σε χρόνο ρεκόρ πίσω στα ερκάρκα και να τους θυμίσουμε ότι δεν θα πάει η ομόνοια Ευρώπη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!