Η διαχείριση των πλην έξι εκατομμυρίων

Η ομάδα μας απολαμβάνει την κορυφή χωρίς αυτό να διασφαλίζει οτιδήποτε αφού τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς είναι ότι το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα κυλήσει χωρίς να υπάρχει η ρευστότητα όλων των προηγούμενων χρόνων.

Πρόκειται για μια σημαντική και αντικειμενική δυσκολία την οποία η διοίκηση Πετρίδη καλείται να διαχειριστεί με τρόπο που να μην στοιχίσει την απώλεια του πρωταθλήματος. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος το έλλειμμα της φετινής χρονιάς εκτιμάται περίπου στα έξι εκατομμύρια ευρώ. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αγγίξει και τα εφτά.

Ήδη ζούμε τις προεκτάσεις της έλλειψης ρευστότητας αφού όλα συνηγορούν ότι ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά δεν θα κάνει το μάξιμουμ των μεταγραφών που δικαιούται.

Κάθε κρίση έχει και τα θετικά της οπότε οι αρμόδιοι θα αναγκαστούν να περιορίσουν τις αποδεσμεύσεις και μεταγραφές που τα τελευταία χρόνια αλλοίωσαν το αγωνιστικό προφίλ και δυναμική της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο πως θα καλυφθεί το έλλειμμα, με τον πρόεδρο όμως να διαβεβαιώνει ότι θα βρεθούν τα κεφάλαια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!