Η διαχείριση της πιεσης

Οι δυο ομάδες που έδειξαν την μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά σε έναν αγώνα όπου υπό προϋποθέσεις μπορει να αποδειχτεί καθοριστικός εστω και αν απομένουν ακόμα 7 αγώνες. Στις προηγούμενες δυο αναμετρήσεις ο ΑΠΟΕΛ υστέρησε σε διάφορους τομείς με αποτελεσμα να μετρά μια ισοπαλία και μια ήττα. Από τότε άλλαξαν πολλά πραγματα στην ομάδα μας προς το καλύτερο και αυτό πρεπει να επιβεβαιωθεί αύριο μεσα στο γηπεδο.

Για να συμβεί αυτό οι παικτες μας θα πρεπει να διαχειριστούν αποτελεσματικά την πίεση. Αναφερόμαστε στην πίεση που θα προκύψει τόσο στο αγωνιστικό ποσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι παικτες του Κετσπάγια θα πρεπει να ειναι έτοιμοι σε καθε σενάριο. Η Αεκ ενδεχομένως να προσπαθήσει να πιέσει ψηλά για να κόψει τον ΑΠΟΕΛ στη μέση, αποδιοργανώνοντας τη μεσαία γραμμή. Πρεπει λοιπόν να εχουμε έτοιμη λυση αν συμβεί αυτό.

Ο ΑΠΟΕΛ ειναι έμπειρος κάτι που πρακτικά σημαίνει οτι αν για οποιοδήποτε λιγο βρεθούμε πισω στο σκορ θα πρεπει να αντιδράσουμε σωστά. Αυτό έγινε για πρωτη φορά φέτος στον αγώνα με την Ομόνοια και ίσως χρειαστεί να επαλανηφθεί στο ΓΣΖ κάτω από σαφώς δυσκολότερες συνθήκες.

Σωστή διαχείριση σημαίνει επίσης να μην χαθεί η αυτοσυγκέντρωση των παικτών από αστάθμητους παράγοντες οπως διαιτητικά λάθη. Ο Τράττος κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να διαιτητεύσει τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς αλλά μπορει και αυτός να τα τινάξει στον αέρα αφού ειναι γνωστός για καποιες ακραίες απόφασεις του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!