Η διαχείριση των διπλών υποχρεώσεων

Η ομάδα μας μετρά αντίστροφα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και στο πρωτάθλημα. Ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι το κατά πόσο θα μπορέσουν οι παίκτες να δίνουν την απαιτούμενη σημασία στους αγώνες αυτούς ενώ θα έπονται και αυτοί του Champions League.

O Πετεβίνος μίλησε για αυτό και όλα όσα απασχολούν…

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί. Λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και της αναβολής θα αργήσουμε να μπούμε στον θεσμό του πρωταθλήματος αλλά πρέπει να θυμίσουμε πρώτα στους εαυτούς μας πως πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα που θα μας φέρει πολλαπλά οφέλη».

Για τις διπλές υποχρεώσεις:

«Η εμπειρία παίζει ρόλο. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια καλύτερη διαχείριση αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, είναι δύσκολο όλο αυτό. Για αυτό όμως φτιάχνεται η ομάδα και υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον προπονητή, για να διαχειρίζεται όσο καλύτερα γίνεται την κατάσταση. Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι η Νέα Σαλαμίνα. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχει φιλοδοξίες και αγωνιζόμαστε μέσα στην έδρα της. Είναι δύσκολο στάδιο το «Αμμόχωστος», θα έχει και αρκετό κόσμο. Θα είναι ένα 90λεπτο που θέλουμε να το ζήσουμε και θέλουμε να πάμε εκεί και να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Για τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα:

«Από την πλευρά μας είναι πως είτε κερδίσεις με 9-0 είτε με 1-0, οι τρεις βαθμοί είναι τρεις βαθμοί. Είμαστε μια ομάδα που έχει παίξει αρκετά ανταγωνιστικά παιχνίδια φέτος αλλά αυτή τη στιγμή προσθέτουμε και νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πιο φρέσκο αγωνιστικό πρόσωπο. Ευελπιστώ πως θα δείξουμε αυτά τα στοιχεία και θα πάρουμε τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Ζαχίντ έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, ο Σαλάι δεν έχει αρκετά αλλά αγωνίστηκε πριν έρθει στο ΑΠΟΕΛ ενώ ο Βούρος προετοιμαζόταν χωρίς να έχει λεπτά στα πόδια του. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Βούρος ήρθε πρώτος από τους τρεις και είχε κάποιο κέρδος η παρουσία του. Είναι και οι τρεις έτοιμοι. Ο Μιλάνοφ ήρθε χθες το βράδυ και θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του. Ο Γιώργος Εφραίμ μπήκε χθες γήπεδο και άρχισε ατομικό τρέξιμο, ο Μπερτόλιο λόγω της θλάσης είναι εκτός και είναι λυπηρό, θέλω να ας πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες ο Μπερτόλιο ήταν πολύ καλός στις προπονήσεις και αυτή η θλάση δυστυχώς τον φέρνει πίσω και ο Νικόλας Ιωάννου τα πάει αρκετά καλά σε σχέση με το πρόγραμμα αποκατάστασης του».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!