Ο συντετριμμένος Τόμι Όρ και η συνέχεια

Ο ποδοσφαιριστής μας επιβεβαιώσε με δηλώσεις του όλα όσα εικάζαμε για τον τρόπο και τα συναισθήματα που του άφησε η μη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League. Ο Αυστραλός με συνέντευξη του σε site της χώρας είπε ότι είναι συντετριμμένος από την απόφαση του Δώνη.

Παράλληλα και ίσως αυτό να έχει μεγαλύτερη σημασία δείχνει την αποφασιστικότητα του να αποδείξει ότι ήταν μια λάθος απόφαση.

Διαβάστε τα σχετικά:

«Προφανώς, είμαι απλά συντετριμμένος. Δεν έχω παίξει ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ανυπομονούσα να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη σκηνή. Ήταν το παιδικό μου όνειρο. Αλλά αυτά τα εμπόδια είναι μέρος του ποδοσφαίρου, οπότε απλά πρέπει να αποδείξω ότι ο προπονητής έκανε λάθος με την απόδοση μου στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Για τους λόγους που έμεινε εκτός:

«Ο προπονητής δεν μου είπε συγκεκριμένα γιατί με άφησε έξω. Από τότε που προκριθήκαμε έγιναν πολλές μεταγραφές ειδικά στην επιθετική γραμμή».

Για την αλλαγή προπονητή στο ΑΠΟΕΛ:

«Είναι πάντα δύσκολο όταν ένας νέος προπονητής έρχεται, επειδή παίρνει λίγο χρόνο για να σχηματιστούν απόψεις. Αλλά θα κάνω ότι μπορώ για να με συμπεριλάβει στα πλάνα του, αν δεν είμαι ήδη».

Για το μέλλον του:

«Έχω τριετές συμβόλαιο και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το ΑΠΟΕΛ να κερδίσει το πρωτάθλημα και ελπίζω να αποδείξω ότι πήραν λάθος απόφαση να με αφήσουν εκτός από την Ευρώπη».

Για την πιθανότητα να παίξει στην Εθνική:

«Το να παίζεις σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση όπως το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν ευεργετικό για τις πιθανότητές μου να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα αλλά τελικά δεν ήταν της μοίρας. Πάντα έχω υποστηρίξει ότι η εστίασή μου είναι καθαρά το ποδόσφαιρο συλλόγων, και αν παίξω αρκετά καλά για το ΑΠΟΕΛ, μια ευκαιρία για την Εθνική θα έρθει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X