Η διαχείριση του ύπουλου 0-0

Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ απογοήτευσε στον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής χρονίας αφού παρά την αναμενόμενη ανετοιμότητα για τη εποχή, όλοι περίμεναν κάτι παραπάνω. Η TNS επιβεβαίωσε και στην πράξη ότι είναι ένας υποδεέστερος αντίπαλος αλλά πληρώσαμε την επιπολαιότητα με την οποία προσέγγισε η ομάδα μας τον αγώνα. Αυτό επέτρεψε στην αμυντική γραμμή των Ουαλών να διαχειριστούν με σχετική ευκολία την πίεση που εξασκήσαμε η οποία ήταν υποτονική.

Ο Κρίστιανσεν προτίμησε τους περσινούς σε μια συνειδητή προσπάθεια να παρατάξει ένα ομοιογενές σύνολο που θα έπαιρνε αυτό που ήθελε. Για να λέμε και την αλήθεια δεν είχε και άλλη επιλογή αφού δεν υπήρχαν καλύτερες εναλλακτικές επιλογές στον πάγκο.

Το 0-0 είναι ένα ύπουλο σκορ το οποίο επιβάλει νίκη στο ΓΣΠ αν θέλουμε να προκριθούμε. Η εκτίμηση ή καλύτερα απαίτηση όλων μας είναι να δούμε στον επαναληπτικό ένα βελτιωμένο ΑΠΟΕΛ που θα κάνει αυτά που πρέπει. Η TNS δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει σε σημαντικό βαθμό την τακτική που δούλεψε στον πρώτο αγώνα.

Ακόμα και αν δεχτεί γκολ το πιο πιθανό σενάριο είναι να εξακολουθήσει να προσέχει την αμυντική της λειτουργίας και θα ρισκάρει στο τέλος αφού ένα γκολ θα της αρκεί. Είναι για αυτό που θα χρειαστεί καθαρό μυαλό και πλήρης συγκέντρωση από τον Ντε Βινσέτι και τους υπόλοιπους.

Η απόδοση και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα καθιστά τον επαναληπτικό απαιτητικό αφού ίσως και απρόσμενα βάζει πίεση σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!