Η διαχείριση του Καβενάγκι

Η εξάρτηση του ΑΠΟΕΛ σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές την φετινή περίοδο είναι δεδομένη και η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο αποτελεί βαρόμετρο τις πλείστες περιπτώσεις. Μια από αυτές τις εξαρτήσεις είναι και η παρουσία του Καβενακι ο οποίος πέραν του ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας, είναι ο ποδοσφαιριστής που οι αντίπαλοι έχουν συνεχώς εύνοια.  

Η απουσία του Αργεντινού από την αρχική εντεκάδα στους δύο τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ και τη Σαλαμίνα σχολιάστηκε ανάμεσα στους φιλάθλους της ομάδας μας αλλά δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο Καβενακι ήρθε το καλοκαίρι στον ΑΠΟΕΛ χωρίς να έχει κάνει την απαιτούμενη προετοιμασία και λόγο της τεράστια ανάγκης της ομάδας μας για μια ποιοτική επιθετική λύση δεν είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί. 

Τις τελευταίες βδομάδες ο Καβε ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας που έχει ετοιμαστεί αποκλειστικά για τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να μπορέσει να παραμείνει υγιής και αποδοτικός στο κρίσιμο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος.

Η συντηρητική χρησιμοποίηση του Καβε στα τελευταία ματς έχει να κάνει με το πιο πάνω και ευχή όλων είναι μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης να μπορέσει να παραμείνει δυνατός και έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X