Η διαχείριση του κουρασμένου Πιέρου

Τα δεδομένα όσον αφορά τη συνεισφορά του Σωτήριου τον τελευταίο ένα χρόνο δεν χρειάζονται επεξήγηση και το ότι ο επιθετικός μας απασχολεί πολλούς πλέον στην Ευρώπη είναι μια επιβεβαίωση. Το θέμα που προκύπτει όμως ενόψει της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας είναι η διαχείριση του παίκτη έτσι ώστε να μην κλατάρει αλλά και να παραμείνει υγιής.

Ο Κρίστιανσεν θέλει το πάθημα με τον Μιλάνοφ να του γίνει μάθημα και έτσι η έλευση του Μπαράλ αποτέλεσε τον καλύτερο λόγο και αφορμή για να αρχίσει η προφύλαξη και ξεκούραση του Σωτήριου. Ο νεαρός επιθετικός σταμάτησε εδώ και δυο εβδομάδες να φορτώνει 90λεπτα αφού τόσο στον αγώνα με την ΑΕΖ όσο και σε αυτόν του κυπελου έγινε αλλαγή.

Από χτες γίνονται αναφορές για ελαφρύ τραυματισμού του αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ και οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι στην αποστολή ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Αχνας.

Αυτό που ενδεχόμενος να συμβεί είναι να μένει στον πάγκο και με αφορμή και την επάνοδο του Μπερτόλιο να δούμε ένα σχήμα με τον Ντε Καμάργκο στην κορυφή. Ο Κρίστιανσεν σε αυτό το σενάριο θα επιχειρήσει να δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο ξεκούρασης στον Σωτηρίου ελπίζοντας ότι δεν θα χρειαστεί να τον ρίξει στον αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X