Οι δηλώσεις του Κρίστιανσεν

O Κρίστιανσεν ήταν καθησυχαστικός όσον αφορά την αλλαγή του Γιαννιώτα ενώ είπε ότι είναι χαρούμενος για τον τρόπο που ήρθε η νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά: “Είμαι πολύ χαρούμενους για τους τρεις βαθμούς. Είδαμε την Ανόρθωση στα τρία τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα και πρέπει να πω ότι έχει βελτιωθεί πολύ. Έχει προκριθεί στο κύπελλο και πήρε έναν βαθμό με τον Απόλλωνα. Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που πήραμε το τρίποντο. Καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας ευκαιρία και απ ‘εκείνη την στιγμή δεν είδα την ομάδα μου να υποφέρει. Οι παίκτες έδειξαν ομαδικό πνεύμα. Σήμερα έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε. Είμαι χαρούμενος που η Ανόρθωση είναι στην εξάδα. Τα κατάφερε κάπως αργά όμως είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα παλεύει για την έξοδο στην Ευρώπη. Καλή συνέχεια”.

Πόσο βοηθά η νίκη ενόψει Άντερλεχτ και πως βλέπει το παιχνίδι: “Είναι καλό για όλους. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε και του χρόνου στην Ευρώπη, στο Champions ή στο Europa League. Τώρα έχουμε τον επαναληπτικό, θα είναι πολύ δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο και το σημερινό αποτέλεσμα σίγουρα μας βοηθάει όλους”.

Για τον τραυματισμό Γιαννιώτα: “Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν ήταν τραυματισμός. Απλά ένιωσε ένα σφίξιμο επειδή ήταν έντονο το παιχνίδι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!