Η έγνοια του Στοϊλοφ

Ο προπονητής της Αστάνα μίλησε σήμερα στα μέσα ενημέρωσης ενόψει του μεταξύ μαςς αγώνα και όπως άφησε να νοηθεί τον προβληματίζει κατά πόσο οι παίτκες του θα έχουν την απαιτούμενη διάθεση και κίνητρο. Ο Βούλγαρος θεωρεί ότι μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου ίσως να μην παρουσιαστούν όπως πρέπει για να πετύχουν την πρώτη τους νίκη που ίσως τους διατηρήσει ζωντανούς στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ελπίζω η ομάδα μας να κάνει ένα καλό παιχνίδι αύριο. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να πάρουμε τους βαθμούς. Θέλουμε την πρώτη νίκη στους ομίλους. Ανησυχώ λίγο για το κίνητρο και την διάθεση που θα έχουν οι παίκτες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Ελπίζω οι παίκτες μου που είναι λογικοί, να καταλάβουν την σημασία των αγώνων που απομένουν”.

Πόσο δύσκολο είναι να ετοιμάσετε την ομάδα:
“Πάντα ελπίζω ότι οι παίκτες μου θα φερθούν σαν ενήλικες. Δουλεύουμε μαζί και ελπίζω να καταλαβαίνουν πως αύριο πρέπει να παίξουν στο 100 τοις 100. Και αν το κάνουν, δεν έχω αμφιβολία πως θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Το ΑΠΟΕΛ ήταν πιο δυνατό πέρσι ή φέτος;
“Είναι κάτι που το σκέφτομαι. Φέτος έχουν μια πιο σχηματισμένη ομάδα συν κάποιους νεοφερμένους που ανέβασαν το επίπεδο”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!