Η έκρηξη ειλικρίνειας του Φώτιου

Θα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και να θυμίσουμε ότι στα μέσα Σεπτεμβρίου τον αντιπρόεδρο Φώτιου να δηλώνει ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ το οποίο πολύ σύντομα θα ρολάρει. Ήταν μια δήλωση η οποία προκάλεσε εύλογες απορίες ανάμεσα στους οπαδούς μας που έβλεπαν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Ο χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής έτσι φτάσαμε στις αρχές Ιανουαρίου οπου η πορεία της ομάδας ήταν τέτοια που ανάγκασε τον Φώτιου να δηλώσει ότι ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται 10 μεταγραφές αλλά μόνο 4 μπορεί να πραγματοποιήσει στην επικείμενη μεταγραφική!

Η έκρηξη ειλικρίνειας του συγκεκριμένου μέλους του διοικητικού συμβούλιου αποτυπώνει και το μέγεθος του προβλήματος. Με την όποια υπερβολή έχει η τελευταία τοποθέτηση του Φώτιου, η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ μας είναι γεμάτο από ανισορροπίες σε ποιότητα και κόστος.

Το πως και ποτε μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση είναι το ζητούμενο αφού τα λάθη που έγιναν μας έφεραν σήμερα στο -7  και όχι μόνο. Ακόμα πιο σημαντικό είναι ποιος θα κληθεί να κτίσει εκ νέου το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ σε σωστές βάσεις.

Ο Κετσπάγια αμφισβητείται έντονα για πολλά και διάφορα ενώ ο κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του πενταμηνήτη Σάμπουριτς.

Όπως γίνεται αντιληπτό υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να απασχολήσουν τη διοίκηση Πετρίδη η οποία δεν μπορεί να συνεχίζει να βλέπει σε χρονικό ορίζοντα τριμηνίας τον σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ.

Ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει πιο σωστά είναι όταν λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη συνέλευση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!