Η επανεκκίνηση του Βάντερ

Βρισκόμαστε στα μέσα της φετινής χρονιάς και το δείγμα γραφής πλέον είναι αρκετό για να πούμε ορισμένα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ και κάθε παίκτη ξεχωριστά. Στην προκειμένη το θέμα αφορά τον Βάντερ, τον παίκτη για τον οποίο η ομάδα μας πλήρωσε και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό την ΑΕΚ προκειμένου να τον ντύσει στα γαλαζοκίτρινα. Αυτό έγινε γιατί ο Βραζιλιάνος κρίθηκε ως μια έτοιμη και ποιοτική λύση για να καλύψει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας.

Έξι μήνες μετά αυτά που περίμεναν όλοι δεν έχουν γίνει αφού δεν έχουμε δει τίποτε παρά μόνο εκλάμψεις των ικανοτήτων του Βάντερ. Ο παίκτης πλέον δείχνει και αγχωμένος αφού προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω που συνήθως δεν του βγαίνει ενώ δεν έχει και την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση με αποτέλεσμα να φλερτάρει και με αχρείαστες κίτρινες κάρτες.

Το ζητούμενο σε μια περίοδο οπου ο Κετσπάγια δείχνει ότι θα του δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής είναι να μπορέσει και ο Βάντερ να ανεβάσει την απόδοση του στα επιθυμητά επίπεδα. Η ομάδα χρειάζεται τις επιθετικές του εμπνεύσεις τις οποίες όμως πρέπει να βάλει σε ένα καλούπι έτσι ώστε αυτές να μην είναι άναρχες.   

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!