Η επιπολαιότητα και η δυσκολία της δεύτερης φοράς

Το σκορ του χτεσινού αγώνα δεν αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της ομάδας, κάτι που ευτυχώς αναδεικνύουν έστω και έμμεσα οι δηλώσεις των αρμοδίων και  ιδιαίτερα του Δώνη.

Ο Πετεβίνος μίλησε για όλα τα θέματα στο Σούπερ Σπορτ ΦΜ:

«Η νίκη ήταν διπλά σημαντική. Αρχικά, για να προσθέσουμε άλλη μια νίκη στο ενεργητικό μας και το δεύτερο είναι εξ΄ αναβολής αγώνας και αυτοί οι αγώνες σου προσφέρουν βαθμολογικές θέσεις. Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ουσίας, ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν παραγωγικοί αλλά ήμασταν τακτικά πιο ορθοί. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε επιπολαιότητα για ένα διάστημα. Είναι μια νίκη σημαντική, θα πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας γιατί ακολουθεί νέο παιχνίδι με τον Ερμή. Θα είναι πιο δύσκολο τώρα, είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις μια ομάδα δυο φορές μέσα  σε τέσσερις μέρες».

Για το ότι είχε απουσίες το ΑΠΟΕΛ:

«Αν κοιτάξει κάποιος την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ χθες, είναι παίκτες που τα τελευταία χρόνια είναι διαρκώς στο ρόστερ. Για το θέμα της απουσίες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ο αγωνιστικός ρυθμός, που δεν μπορώ να πω ότι μας έλειψε. Έλειψε απλά η σοβαρότητα σε κάποιες στιγμές για να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Θέλουμε όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι σε εγρήγορση».

Για τη συνέχεια:

«Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μεγάλα. Έχουμε υψηλές προσδοκίες, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο το ΑΠΟΕΛ. Και σε επίπεδο αμυντικής συμπεριφοράς και σε επίπεδο δημιουργικής, επιθετικής».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Οι έξι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής θα είναι στη διάθεση του προπονητή, το ίδιο και ο Εφραίμ. Δεν έχει κάτι, είναι θέμα του προπονητή να τον συμπεριλάβει στην αποστολή».

Για τα εισιτήρια με Τότεναμ:

«Όσο και αν προσπαθήσαμε δεν υπήρχε θετική ανταπόκριση. Η Τότεναμ δεν επιθυμεί να ξεπεράσει το ποσοστό των εισιτηρίων που πρέπει να δώσει στο ΑΠΟΕΛ. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Κάποιοι προμηθεύονται εισιτήρια της Τότεναμ. Τα δεδομένα είναι αυτά».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!