Μια φάση χίλιες λέξεις

Ο Μπερτόλιο δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ που περνά δύσκολα και η φάση που συζητείται από τον αγώνα με τον Ερμή είναι πλήρως αντιπροσωπευτική της κατάστασης του παίκτη.

Ο Αργεντινός βρέθηκε σε τρομερά πλεονεκτική θέση μετά από μια κάθετη μπαλιά και ενώ το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου θα ήταν να δώσει παράλληλη μπαλιά ενός μέτρου στον Ντε Καμάργκο για να την στείλει στα δίκτυα, θόλωσε και επιχείρησε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Προτίμησε να ντριπλάρει τον τερματοφύλακα στην κλειστή του γωνία και παρόλο που τα κατάφερε στη συνέχεια έχασε το βηματισμό του και έπεσε άτσαλα στο έδαφος.

Ήταν μια φάση που αποτύπωσε με τον πιο έντονο τρόπο την κακή αγωνιστική κατάσταση και ψυχολογία του Μπερτόλιο. Είναι προφανές ότι προσπαθεί να κάνει το κάτι παραπάνω που θα το βάλει και πάλι στο παιχνίδι αλλά είναι τόσο το άγχος και η ανετοιμότητα του που δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Είναι δεδομένο ότι ο Αργεντινός ξέρει πολύ περισσότερη μπάλα από αυτή που βλέπουμε από τότε που επανήλθε. Ταλαιπωρήθηκε όμως για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που έγραψε πάνω  του.

Ο παίκτης δεν έχει άλλη επιλογή από το να σφίξει τα δόντια (μέχρι και με αυτά έχει πρόβλημα) και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι δεδομένο ότι η πίστη των οπαδών μας έχει κλονιστεί αλλά αυτό δεν είναι βαρόμετρο.

Το αν ο Μπερτόλιο είναι ανάμεσα στους βασικούς υποψήφιους για πρόωρη αποχώρηση είναι και πάλι κάτι σχετικό που δεν μπορεί να επισκιάσει την προσπάθεια που θα κάνει ο παίκτης τον Δεκέμβριο όχι απλά να παραμείνει υγιής αλλά και να μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X