Οι εξηγήσεις του Τιμούρ

Ο προπονητής μας είπε μεταξύ άλλων τους λόγους που δεν έκανε τις μαζικές αλλαγές που περίμεναν όλοι ενώ τόνισε τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες έστω και αν είδε και πολλά πράγματα που δεν του αρεσαν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πριν τα έντεκα ντέρμπι που μας περιμένουν σίγουρα σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται να είσαι πολύ περισσότερο σοβαρός διότι δεν είναι εύκολο να κρατήσεις τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι απ’ την αρχή ως το τέλος, αλλά ευτυχώς εμείς το καταφέραμε. Ήμασταν σοβαροί απ’ την αρχή, πετύχαμε τρία γκολ και είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Δεν τις αξιοποιήσαμε αλλά αυτό το παιχνίδι τελείωσε για μας. Αυτό που θέλουμε είναι να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται γιατί ξεκινάνε τα πολύ δύσκολα παιχνίδια. Πάρα πολύ σημασία έχει για εμάς το παιχνίδι της Τετάρτης γιατί θέλουμε να τελειώσουμε πρώτοι την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία. Εύχομαι στην Αγία Νάπα να φτιάξει μια καλή ομάδα και να προσπαθήσει να ανέβει ξανά. Εμείς έχουμε πρωτάθλημα και κύπελλο, πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια και ελπίζω ότι η ομάδα θα δείξει τις δυνατότητες της για να πάρει αυτά που θέλουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Δεν θα είναι εύκολο, το ξέρουμε αλλά αν είμαστε σοβαροί πιστεύω ότι θα έχουμε πολλές πιθανότητες να το καταφέρουμε”.

Σε ερώτηση τι άλλο του άρεσε πέρα απ’ την σοβαρότητα:
“Είχε πολλά που μου άρεσαν και πολλά που δεν μου άρεσαν. Αλλά ήμασταν σοβαροί, βάλαμε τρία γκολ, δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι σημαντικό. Πολλοί περίμεναν ότι θα κάναμε πολλές αλλαγές. Αν είχαμε παίξει την Τετάρτη μπορούσαμε να κάναμε αλλαγές αλλά επειδή δεν είχαμε παίξει όλη τη βδομάδα δεν θέλαμε να πάμε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα χωρίς παιχνίδι για δέκα μέρες. Γι’ αυτό κάναμε αυτή την κίνηση και όλα πήγαν καλά, χωρίς κανένα πρόβλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!