Η γνωστή διπλή προτροπή

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη οπότε ο Πετεβίνος έκανε και σήμερα τη γνωστή προτροπή για να βελτιωθεί η ομάδα αλλά και να επιστρέψουν οι οργανωμένοι.

Οι σχετικές δηλώσεις στο Σπορ ΦΜ:

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα βρίσκονται σε μια λεπτή ισορροπία και τα πάντα έχουν τον ρόλο τους. Ήμασταν συνεπείς στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες του Απόλλων. Είμαστε ισόβαθμοι, όμως αν δει κάποιος τη βαθμολογία απ’ την έναρξη των play offs θα καταλάβει πως έχω δίκαιο. Η ομάδα που θα δείξει τη μεγαλύτερη συνέπεια θα πάρει και το πρωτάθλημα γιατί αυτή που έχει την καλύτερη βαθμολογία θα πάρει τον τίτλο»

Για την εικόνα του αγώνα: «Είναι λογικό οι απαιτήσεις για τον ΑΠΟΕΛ να είναι υψηλές όμως κάποτε κάποιες απόψεις με κάνουν να έχω απορία αν έχουμε κερδίσει. Πήραμε δίκαια τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά αλλά η ΑΕΛ κλείστηκε πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πιο δυνατά και άλλαξε νοοτροπία και τρόπο επίθεσης και στο τέλος πείραμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί που υπήρξε πρόβλημα για τον ΑΠΟΛΕ ήταν η ταχύτητα σκέψεις και πράξης. Αυτό είναι το κλειδί και δυστυχώς παρά το ότι δουλέψαμε αρκετά στις προπονήσεις αυτές τις 8 μέρες δεν μας βγήκε στον απόλυτο βαθμό στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορείς να κρατάς ένα ραβδί και να αλλάζεις πράγματα απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Ο κ. Μπαλταζάρ όπως είπε έγινε πιο σοφός καθώς άλλο η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι και το άγχος στον αγώνα για τους ποδοσφαιριστές. Ο κ. Μπαλταζάρ διάβασε σωστά το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη»

Για τις ώρες των παιχνιδιών: «Το ιδανικό θα ήταν να αγωνιζόμασταν τις ίδιες ώρες. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό κάθε φορά για πολλούς λόγους. Είναι η αστυνομία και αρκετά ακόμη»

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Σίγουρα η ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί για να φθάσει στο στόχο της. Είχαμε θέσει ως στόχο το 7Χ3, και αν θέλουμε πραγματικά να δείξουμε πως είμαστε ομάδα με αντοχές, πρέπει να έρθει βελτίωση. Το αν θα γίνει στον απόλυτο βαθμό ή όχι δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Πρέπει κάθε φορά να αξιολογούμε τις καταστάσεις. Δεν είναι σοφό να προτρέπουμε. Το παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολο. Η Ανόρθωση έχει σταθερότητα και υψηλούς στόχους. Είναι πολύ καλή στην έδρα της. Μετά από κάθε αγωνιστική η βαθμολογία μπορεί να αλλάξει. Θα πρέπει να δουλέψουμε. Αυτό που πρέπει να βελτιωθεί είναι το γενικότερο πρόβλημα που έχουμε και είναι αυτό του transition της άμυνας, όμως δεν μπορεί να αλλάξει απ’ το μηδέν να πάει στο εκατό χωρίς χρόνο σχετικά και με τη φιλοσοφία του κάθε προπονητή. Με τον κ. Δώνη παίξαμε πολλά συστήματα και διαφορετικά σε σχέση με τον κάθε αντίπαλο. Άλλο Ευρώπη, άλλο Κύπρος, άλλο πρώτη εξάδα, άλλο δεύτερη εξάδα»

Για τον κόσμο και την τοποθέτηση του Μπαλταζάρ: «Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι. Δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΑΠΟΕΛ αλλά γενικό. Δυσκολευόμαστε να ακούμε συνθήματα. Ακούμε ελάχιστα συνθήματα και φθάσαμε στο σημείο όταν γίνει αυτό ενθουσιαζόμαστε. Είναι πολύ κακό αυτό. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο»

Για τα αγωνιστικά: «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η προπόνηση και ελπίζουμε να μην έχουμε προβλήματα. Είμαστε ομάδα που πέρασε πολλά και ξέρουμε πως αυτοί που είναι έτοιμοι πρέπει να έχουν την βαρύτητα. Πάμε με όλα τα παιδιά που είναι 100% έτοιμα ώστε να φθάσουμε στο στόχο μας»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X