Παραμένουν άλυτα

Ο Μπαλταζάρ εφάρμοσε ένα διαφορετικό σύστημα στον αγώνα με την Αελ σε σχέση με τον προκάτοχο του αλλά είδε και πάλι την ομάδα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να δείχνει ότι θα έχει ατύχημα όταν βρει απέναντι έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Επειδή η Ανόρθωση θεωρείται τέτοια ομάδα είναι σημαντικό να μπορέσει να διορθωθεί ότι διορθώνεται. Ο προπονητής μας δήλωσε ότι πλέον έχει πιο σαφή εικόνα και άποψη για την ομάδα και το ζητούμενο είναι πως θα παρατάξει έναν πιο ζωντανό  ΑΠΟΕΛ στο Παπαδόπουλος.

Το πείραμα του με τον Ντελατόρε σε ρόλο δεξιού ακραίου δεν πέτυχε οπότε θα πρέπει να δοκιμάσει κάτι άλλο την Τετάρτη. Επικίνδυνη πλέον όμως είναι η παραμονή του Εμπεσίλιο στο αρχικό σχήμα αφού ο Ολλανδός διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Εξίσου σημαντικό κεφάλαιο που απαιτεί καλύτερο χειρισμό είναι και αυτό της μεσοαμυντικής λειτουργίας. Το δίδυμο Μοράις-Ζαχίντ δεν λειτούργησε ικανοποιητικά και σε συνδυασμό με τα ατομικά λάθη των αμυντικών, μείναμε πολλές φορές εκτεθειμένοι κάτι που μάλλον θα στοιχίσει με την Ανόρθωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X