Η γνωστή λύση-ρίσκο

Οι επικριτές του Κετσπάγια πανηγυρίζουν διπλά αφού συνδυάζουν την αποπομπή του Γεωργιανού με την κατάκτηση του πρωταθλήματος την οποία πλέον θεωρούν δεδομένη. Από την άλλη όσοι εναντιώνονται στις συχνές απολύσεις που έγιναν σπεσιαλιτέ του Πετρίδη θεωρούν ότι πρόκειται για μια επιπόλαιη απόφαση και πως τα βαθύτερα αίτια των προβλημάτων αφορούν την ίδια τη διοίκηση.

Αυτό που δεν χωρεί αμφιβολία είναι ότι η διοίκηση πήρε μια απόφαση που εμπεριέχει μεγάλη δόση ρίσκου και που μόνο τα αποτέλεσμα θα κρίνει την ορθότητα της. Αν ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει το πρωτάθλημα η νέα απόλυση ίσως αποδειχτεί σωστή αφού έγινε με το δεδομένο ότι η παραμονή του Γεωργιανού στον πάγκο δημιουργούσε τρομερό άγχος και αμφισβήτηση.

Ακόμα και η επιλογή Κωστή προκαλεί ερωτηματικά αφού πολύ ανάμεναν ότι ο Σάμπουριτς θα ήταν αυτός που θα αναλάμβανε το βαρύ φορτίο. Οι σημερινές διαβουλεύσεις όμως επιβεβαιώσαν την άρνηση του Σέρβου να αναλάβει ενώ από την άλλη προκάλεσε ακόμα κι έκπληξη η ετοιμότητα και σιγουριά που έδειξε ο Κωστή.

Πλέον η προσπάθεια στρέφεται στο να χτιστεί η κατάλληλη ψυχολογία η οποία σε συνδυασμό με την ορθόδοξη τακτική την οποία θα διασφαλίσει ο Κωστή θα αποδειχτούν καθοριστικά στοιχεία για να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!