Πάνω απ’ όλα ο ΑΠΟΕΛ

“Ο Ακροβολιστής θα κτυπά αλύπητα σε ανύποπτο χρόνο, άμεσα ή έμμεσα, οποιοδήποτε και οτιδήποτε πλήττει ή προσπαθεί να πλήξει τα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ. Ο ΑΠΟΕΛ είναι πάνω απ’ όλα, γι’ αυτό καλά κάνουν να προσέξουν όλοι οι αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να μη νιώσουν τα πυρά του Ακροβολιστή.”

Τελικά τούτη η καρέκλα προπονητή στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο ηλεκτρική αλλά και θανατηφόρα. Η διαχρονική μου θέση για τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών δεν αλλάζει ούτε και τώρα. Στηρίξαμε με νύχια και με δόντια σχεδόν όλους τους προηγούμενους και το ίδιο κάναμε ειδικότερα με τον Τιμούρ.

Ξέραμε ότι παίρναμε έναν εκκεντρικό και ιδιόρρυθμο τύπο, δεν μας ήρθε κεραμίδα στο κεφάλι. Ξέραμε φυσικά ότι και η διοίκηση Πετρίδη έπαιρνε ένα μεγάλο ρίσκο προσλαμβάνοντας τον και ήταν γι’ αυτή ένα τεράστιο στοίχημα. Ένα εξίσου μεγάλο ρίσκο, αν όχι μεγαλύτερο και όχι για πρώτη φορά, παίρνει και τώρα διώχνοντας τον Τιμούρ 4 παιχνίδια πριν το τέλος.

Ξέραμε λοιπόν ότι ο κκέλης κουβαλά μεγάλη τρέλα. Αλλά ρε Τιμούρ, όση τρέλα και να έχεις, δεν γίνεται να βρίζεις ασύστολα τους πάντες και ειδικά αυτούς που σε εργοδοτούν. Δεν γίνεται ρε Τιμούρ να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο τρόπο στους παίκτες σου και να δημιουργείς αναστάτωση από το πουθενά. Δεν γίνεται ρε Τιμούρ να τα βάζεις με τον κόσμο επειδή σου εξασκεί κριτική. Δεν γίνεται ρε Τιμούρ γενικά να συμπεριφέρεσαι με τέτοιο χυδαίο τρόπο και να σε καταγράφουν μάλιστα οι κάμερες.

Άσχετα ποιαν άποψη έχει γενικά ο καθένας μας για την αποπομπή Τιμούρ, κανένας δεν μπορεί αυτή τη φορά να αδικήσει τη διοίκηση Πετρίδη ότι έπραξε λάθος. Το ποτήρι ξεχείλισε χθες αλλά υπήρξαν και πολλά προηγούμενα επεισόδια. Όχι τόσο αγωνιστικά φυσικά αλλά συμπεριφοράς και σεβασμού. Ας μείνουμε ως εδώ όμως διότι υπάρχει και ένα πρωτάθλημα που πρέπει να κερδίσουμε.

Ότι έγινε πάει τέλειωσε πλέον. Υπεράνω όλων είναι μόνο ο ΑΠΟΕΛ και το συμφέρον του. Ο κλήρος πέφτει στους Κωστή και Σατσιά να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε το 25ο πρωτάθλημα να ανέβει τον Μάη στον εξώστη. Τώρα όμως είναι που ΟΛΟΙ μας είμαστε απαραίτητοι όσο ποτέ. ΟΛΟΙ πρέπει να βάλουμε το λιθαράκι μας για την επίτευξη του στόχου. Τα επόμενα 2 παιχνίδια μέσα σε 5 μέρες κρίνουν τον πρωταθλητή και αυτός πρέπει να είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Το κλειδί βρίσκεται στον Αρχάγγελο και ειδικά στους παίκτες. Τώρα κανένας δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία. Δεν υπάρχει πλέον Τιμούρ για να βρίσκουν αφορμές. Πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους. Το βάρος πρέπει να πέσει στην ανύψωση του ηθικού τους. Κερδίστε τα 2 επόμενα παιχνίδια και είστε, είμαστε πρωταθλητές πριν το Πάσχα. Τέλος!

ΟΛΟΙ μαζί ενωμένοι, πωρωμένοι, παθιασμένοι όσο ποτέ προς ένα και μοναδικό στόχο. Το πρωτάθλημα. Είστε, είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ΠΟΤΕ νικημένο!

“Δύο μαγικές λέξεις, δύο υπέροχες ιδεολογίες, δύο μεγάλες περηφάνιες, δύο δόξες και εν κατακλείδι, μια δεύτερη και τρίτη θρησκεία για μένα και όσους πίστεψαν στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και κατ’ επέκταση στον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!