Η καλή αρχή και η απαιτητική συνέχεια

Ένα από τα πολλά στραβά του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι και ο χειρισμός που έγινε σε σχέση με τους τερματοφύλακες αλλά επειδή η ανασκόπηση προκαλεί κατάθλιψη είναι πιο εύκολο να κοιτάμε μπροστά.

Η παρουσία λοιπόν του Πέρεθ στον αγώνα με την Ντόρτμουντ έστειλε τα ενθαρρυντικά μηνύματα που είχε ανάγκη η ομάδα αφού ήταν κοινό μυστικό ότι ο Γκουτίνιο ήταν και είναι λύση ανάγκης για περιορισμό χρονικό διάστημα.

Ο Ισπανός με την απόδοση του έδειξε ότι μπορεί να υπερασπιστεί με αξιώσεις την εστία του ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να μην έκανε την μεγάλη απόκρουση αλλά η όλη του παρουσία έβγαζε σιγουριά και ήταν ευδιάκριτο ότι πρόκειται για έναν τερματοφύλακα με παραστάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι έγραψε πάνω του η μακρά αποχή αλλά αυτό θα εξανεμιστεί μέσα από το χρόνο συμμετοχής. Την Κυριακή θα είναι ο δεύτερος του αγώνας και όλα συνηγορούν ότι αυτό θα γίνει πολλές φόρες..

Όπως προκύπτει η επιστροφή του Βάντερμαν είναι άγνωστη αφού μπορεί να πάρει από 3-5 μήνες οπότε υπάρχει το ενδεχόμενη να μην επανεγγραφεί στο ρόστερ τον Ιανουάριο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X