Τουλάχιστον 4

Δικαιολογημένο το παράπονο του Πετεβίνου για τα πολύ λίγα εισιτήρια που έχει μέχρι στιγμής ο αγώνας με την Πάφο στις σημερινές του δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ τοποθετήθηκε για διάφορα θέματα που αποσχολούν την ομάδα. Από αυτά ξεχωρίζει το 4+ των τραυματιών για τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τη Ντόρτμουντ: «Τεράστιο αποτέλεσμα. Θεωρείται υπέρβαση αυτό που έχουμε καταφέρει. Τώρα βλέπουμε το πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Διάφορα προβλήματα μας έφεραν σε αυτό τον παρονομαστή αλλά πρέπει να το αλλάξουμε. Οφείλουμε απέναντι στον εαυτό μας και τον κόσμο μας να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη συνέχεια. Ειδικά τις τελευταίες 4-5 μέρες αναλώθηκαν αρκετά πάνω σε κάποιες ενέργειες, για να διορθωθεί η κατάσταση».

Για το αγωνιστικό: «Τα αγωνιστικά δεδομένα θα διαφανούν μετά και από τη σημερινή προπόνηση. Νικόλας, Βάτερμαν, Μιλάνοφ και Λάγο σίγουρα εκτός. Για όλα τα υπόλοιπα πρέπει να περιμένουμε».

Για τον προγραμματισμό ενόψει Ιανουαρίου: «Υπάρχουν οι υπεύθυνοι που αξιολογούν παίκτες. Ξέρουν τις ανάγκες της ομάδας. Τώρα, όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε. Με το υφιστάμενο ρόστερ θα πορευτούμε μέχρι τον Ιανουάριο».

Για το αν θα διαγραφεί από το ρόστερ ο Μιλάνοφ: «Με όλο το σεβασμό εμείς περιμένουμε να εξεταστεί ο Μιλάνοφ από τον γιατρό. Άρα δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός».

Για τον Πέρεθ: «Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που έχει υψηλές παραστάσεις. Το ερώτημα για τον Πέρεθ ήταν η ετοιμότητα. Μετά από 15 μέρες απέδειξε ότι ήταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας».

Για τον κόσμο: «Ήταν άψογη η παρουσία του κόσμου στο Ντόρτμουντ και τους ευχαριστούμε. Όμως, μέχρι στιγμής μας απογοητεύει  το γεγονός ότι πουλήσαμε μόνο 75 εισιτήρια για τον αγώνα με την Πάφο FC. Είναι μία πραγματικότητα που πρέπει να αλλάξει. Ευελπιστούμε ότι θα διαφοροποιηθεί η κατάσταση σήμερα και αύριο. Είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας της Κυριακής. Θέλουμε να έχουμε αρκετό κόσμο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X