Η κατοχή και τα 11 χρόνια

Η συμμετοχή του Τάμαρι θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή γεγονός ππυ φανερώνει ότι ο παίκτης δεν είναι 100% με ότι και αν αυτό συνεπάγεται.

Ο προπονητης μας ήταν αρκετά κατατοπιστικός στη διάσκεψη τύπου τόσο για το πλάνο του όσο και για τη δυναμικότητα της Γκαραμπακ.

Οι δηλώσεις του…

«Θα περιμένουμε τον Μούσα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Αν δεν παίξει ο Μούσα θα αλλάξουμε σχηματισμό. Θα πάμε στο 3-4-3. Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Εμείς θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είμαστε έτοιμοι. Έχουν τον ίδιο προπονητή για 11 χρόνια και αυτό είναι σημαντικό».

Για τα στοιχεία που ξεχωρίζει από την Καραμπάχ: «Της αρέσει να έχει την μπάλα, θέλει να ελέγχει τον ρυθμό. Μόλις χάσει την μπάλα τρέχει για να την ξανά κερδίσει. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι πολύ καλή ομάδα. Έχουν 64% κατοχή σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό για να μπορούμε να κάνουμε τις αντεπιθέσεις μας. Είναι καλοί στο ένα εναντίον ενός, ιδιαίτερα τα εξτρέμ τους. Και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό».

Για το ότι ο πρώτος αγώνας θα είναι εντός έδρας: «Για εμάς αυτό δεν κάνει καμία διαφορά, το σημαντικό είναι πως κάποτε είναι καλύτερα να έχεις γεμάτο το στάδιο παρά εντός και να είναι άδειο. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δείξαμε πως η ομάδα μας μπορεί να παίζει καλά και εντός και εκτός. Εγώ πιστεύω στους παίκτες μου και πιστεύω πως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!