Το αιτιολογικό της επιμονής

Ο Τραμετσάνι από την ημέρα που ήρθε στο ΑΠΟΕΛ εφαρμόζει τη διάταξη με τρεις αμυντικούς και τις διάφορες παραλλαγές του 3-5-2. Στη σημερινή διάσκεψη κλήθηκε να σχολιάσει την επιμονή του σε αυτό και ανάμεσα σε άλλα είπε ότι είναι το σύστημα που προτιμούν οι παίκτες και πως οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να ασχολούνται τόσο πολύ με το θέμα.

Ο προπονητής μας αναγνώρισε τις δυσκολίες στην εφαρμογή του αλλά και το ότι με την Γκαραμπάκ θα είναι ακόμα πιο δύσκολο λόγω του αγωνιστικού στυλ της.

Παρόλα αυτά θα επιμείνει σε αυτό, τουλάχιστον μέχρι να αναγκαστεί να το αλλάξει αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά.

Οι σχετικές επισημάνσεις …

“Οι δημοσιογράφοι έχετε την τάση να ασχολείστε με τα συστήματα. Δεν έχει σχέση αύριο πως θα παίξουμε. Εμείς θα αποφασίσουμε. Στην Ευρώπη το 3-5-2 μας δίνει αυτοπεποίθηση. Με αυτό το σύστημα πετύχαμε τα περισσότερα τέρματα, δεχθήκαμε τα λιγότερα γκολ. Οι παίκτες είναι αυτοί που θέλουν να παίζουν με τρεις πίσω. Αύριο σίγουρα θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε 4 πίσω, το δεκάρι τους βοηθά στο κτίσιμο της επίθεσης, τα εξτρέμ τους είναι δύσκολα. Δεν είναι το σύστημα μπορεί να παίζουμε με 10 στην άμυνα και πάλι να δεχθούμε γκολ. Αν με ρωτάτε αν είναι το καλύτερο; Μπορεί να μην είναι όμως εμείς έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας. Με αυτό νιώθουμε άνετα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!