Η Κύπρος 5η στην κατάταξη στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρωτάθλημα 2016

Το Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρωτάθλημα 2016 πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Lille και Lance της Γαλλίας, από τις 29 Μαΐου ως τις 5 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 29 ομάδων. Η Κύπρος εκπροσωπήθηκε από την ομάδα του Αθλητικού Τμήματος Ποδοσφαίρου των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ, την οποία αποτελούσαν οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου Άδωνη Ζαχαρίας, Ανδρέου Παναγιώτης, Αντωνίου Αλέξανδρος, Γενεθλίου Μιχάλης, Γερολέμου Κωνσταντίνος, Ηλία Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Κωνσταντίνος, Κατσαντώνης Ανδρέας, Κεραυνός Αντρέας, Κωστέας Αριστείδης, Λοϊζίδης Αντώνης, Μουσκής Ανδρέας, Μουστάκης Μάρκος, Νέστορος Θεόδωρος, Παντελή Στυλιανός, Παντελή Παντελής, Φασουλιώτης Κωνσταντίνος και συνοδευόταν από τους Άντρο Πετρίδη, προπονητή Τερματοφυλάκων, Νίκο Χαραλάμπους, προπονητή, Γιώργο Κωνσταντίνου, βοηθό προπονητή και τον Αρχηγό της αποστολής, Μάριο Καλαποδά, Γυμναστή.

Τα παιχνίδια για την κυπριακή ομάδα:

Ρουμανία-Κύπρος 0-6

Γαλλία-Κύπρος 0-0

Κύπρος-Λουξεμβούργο 0-2

Κροατία-Κύπρος 0-0 (4-3 πέναλτι)

Β. Ιρλανδία-Κύπρος 1-2

Κύπρος-Βέλγιο 4-2Η αποστολή της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Σχολικό Πρωτάθλημα 2016 έγινε εφικτή με τη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τη χορηγία του Nottingham Trent University και της Eurobank Cyprus και την υποστήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, των εταιριών Moustick και Kapnos Airport Shuttle.

Η κυπριακή ομάδα κατέκτησε την 5η θέση, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας! Θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές-ποδοσφαιριστές όσο και στο προπονητικό τιμ για την εξαιρετική δουλειά που έφερε αυτό το τόσο τιμητικό αποτέλεσμα!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X