Η λυπηρή επιβεβαίωση

Ασφαλώς και η Πάφος είναι μια επικίνδυνη ομάδα αλλά όταν ακούς τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δια στόματος Πετεβίνου να τονίζει ότι δεν κινδυνέψαμε εκτός του τελευταίου δεκαλέπτου και πως η ομάδα μας συνεχίζει να παίζει σαν σύνολο ως αυτό να είναι παρήγορο για την προβληματική απόδοση, τότε γίνεται αντιληπτό πόσο έχει κατεβεί ο πήχης των απαιτήσεων και προσδοκιών.

Οι δηλώσεις του Πετεβίνου:

«Η ομάδα έδωσε συνέχεια στις εμφανίσεις που μας θέλει να παίζουμε σαν σύνολο. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από την Πάφο μέχρι το τελευταίο 10λεπτο και υστερήσαμε στο να στείλουμε την μπάλα στα δίκτυα. Μπορεί να μην παράξαμε δεκάδες ευκαιρίες αλλά είχε ευκαιρίες καλές που δεν τελειώσαμε. Δυστυχώς παρά την συνολική υπεροχή τελειώσαμε το παιχνίδι παίρνοντας μόνο έναν βαθμό, σε μια αναμέτρηση που ήταν λίγο-πολύ στο προφίλ που περιμέναμε» είπε αρχικά για το παιχνίδι με την Πάφο και πρόσθεσε:

«Είχαμε ευκαιρία να καλύψουμε κάποιο από το χαμένο έδαφος και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Δεν έχουμε παράπονο από την ομάδα αλλά δεν βάλαμε την μπάλα στα δίκτυα. Υπήρξαν και κάποιες αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να νικήσουμε».

Μιλάς για αποφάσεις της διαιτησίας…

«Όταν  μιλά η εικόνα όσο κομψός και να είσαι δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που φέτος έχουμε ετεροβαρείς αποφάσεις εναντίον του ΑΠΟΕΛ. Πολλά ματς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Στο γήπεδο όπως προετοιμάζονται οι ομάδες, πρέπει να προετοιμάζονται όλα τα μέλη του αγώνα, να διαβάζουν τους ποδοσφαιριστές. Χθες θα μπορούσαμε ένα νικήσουμε σε ένα παιχνίδι στενό. Πέραν από τις ευκαιρίες μας υπήρξαν και κάποιες αποφάσεις που δεν μας επέτρεψαν να νικήσουμε».

Όταν λες να διαβάζουν τους ποδοσφαιριστές, να σταθούμε στον Τάμαρι ο οποίος είναι διεισδυτικός και χρήζει… μελέτης

«Κέρδισε πολλά πέναλτι και είχε και άλλα που δεν του δόθηκαν. Τουλάχιστον αν δεν μπορείς να προλάβεις έναν ποδοσφαιριστή, να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τις κινήσεις του».

**«Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα, ξέρουμε ότι μπορούμε να εξελιχθούμε περισσότερο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δουλειά και προσχωρούμε. Είχαμε τρία παιχνίδια να δώσουμε στην εβδομάδα και είμαστε και μια ομάδα που έχει την ιδιαιτερότητα του νέου προπονητή».

Για τον Καρλάο…

«Στο ζέσταμα ένιωσε ενοχλήσεις και θα εξεταστεί σήμερα το απόγευμα. Δεν θεωρώ να είναι κάτι σοβαρό καθώς το ένιωσε και σταμάτησε αμέσως. Ο Σόουζα είναι εκτός αλλά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές για να καλυφθεί το κενό του».

Τι γίνεται με Νσούε και Ντε Βινσέντι;

«Ο Νσούε είναι ο μοναδικός που έχει πρόβλημα. Για τον Ντε Βινσέντι ήταν θέμα προπονητή, έκρινε ότι δεν θα μπορούσε να του δώσει αυτά που θα ήθελε στο χθεσινό παιχνίδι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!