Σταθερή άλλα κρίσιμη

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζει όλα τα φαινόμενα ενός ασθενή που βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση η οποία όμως κρίνεται κρίσιμη λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Αν κάποιος ερμηνεύσει και τις δηλώσεις του Πετεβίνου τον τελευταίο καιρό μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι και η διοίκηση επιχειρεί να περάσει εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα ότι σιγά σιγά θα γίνει προσπάθεια να διορθωθούν κάποια πράγματα.

Το πως και γιατί φτάσαμε στη σημερινή τραγική κατάσταση είναι κάτι που ενοχλεί τη διοίκηση Πετρίδη η οποία θέλει να υποβαθμίσει το κίνημα #makisout. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί εύκολα όταν κάθε τρεις και λίγο η ομάδα σκοντάφτει.

Από τον Αρχάγγελο πάντως διαρρέει ότι ο Τραμετσάνι κάνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Πέραν του ότι κατέχει την προπονητική δείχνει διάθεση να σπάσει αυγά. Η σημειολογία είναι ξεκάθαρη αφού άφησε εκτός αποστολής την πριμαντόνα και έκανε αλλαγή στο 60 τον Μοράις.

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των βασικών διεκδικητών δεν είναι περίεργο. Όλα συνηγορούν ότι θα επαναληφθεί ξανά αφού οι αδυναμίες είναι τέτοιες που δύσκολα μπορούν να κρυφτούν κάτω από τα όσα διακηρύσσει ο διευθυντής ποδοσφαίρου περί ομαδικής προσπάθειας.

Το φιλότιμο και η αυταπάρνηση παικτών όπως του Βούρου δεν αρκεί. Το είδαμε και σήμερα. Θα το δούμε ξανά.

Είναι σημαντικό όμως να μην χαθεί η ελπίδα και το κίνητρο και σε αυτό φαίνεται ότι φροντίζουν και οι άλλοι με τις απώλειες τους.

Ρεαλιστικά η ομάδα μας πρέπει να μπορέσει να κρατηθεί σε μια απόσταση 4-6 βαθμών από τη κορυφή με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Στη συνέχεια και αφού γίνει ξεκάθαρο αν και τι ουσιαστική βοήθεια μπορεί να υπάρξει από τους Εφραίμ και Ντε Βινσέτι θα μπορέσουμε να κρίνουμε τις πιθανότητες μας για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε θα ξεκαθαρίσει επίσης και το αν υπάρχουν λεφτά και ικανότητα να βελτιωθεί το ρόστερ μέσω αποδεσμεύσεων και μεταγραφών παικτών που μπορούν να βοηθήσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!