Η νέα ευκαιρία του Ιωάννου;

Οι Αντωνιάδης και Αλεξάνδρου βρίσκονται στον κατάλογο των τραυματιών και το ερώτημα που τίθεται είναι ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο στον αγώνα με τη Δόξα. Πρόκειται για τους δύο παίκτες που αποτελούν τις βασικές επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση και όπως γίνεται αντιληπτό ο Κετσπάγια θα πρέπει να επιλέξει τον παίκτη που θα ανταποκριθεί καλύτερα.

Στον αγώνα με την Σάλκε και μη έχοντας άλλες επιλογές στον πάγκο ο Αρτυματάς κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Αντωνιάδη. Ήταν μια λύση ανάγκης με έναν παίκτη που θα δυσκολευτεί αφάνταστα να αποτελέσει ακόμα και εναλλακτική επιλογή στο αριστερό άκρο και είναι για αυτό που ο Νικόλας Ιωάννου εξακολουθεί να είναι η πιο ενδεδειγμένη επιλογή.

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος παίκτης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον αγώνα με την ΑΕΚ όπου πέρασε τρομερά δύσκολες στιγμές απέναντι στον Ορτίθ επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα που έχουμε. Παρόλα αυτά θα πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες και ο αγώνας με τη Δόξα προσφέρεται έτσι ώστε ο Κετσπάγια να δει πως λειτουργεί σε συνθήκες αγώνα.

Κατά καιρούς εκφράζεται η άποψη ότι θα πρέπει να αξιολογηθεί και η περίπτωση του Καρλάο κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει το έμμεσο σκαρτάρισμα του Ιωάννου..

Σε κάθε περίπτωση η ανοικτή πληγή στο αριστερό άκρο δεν θα επουλωθεί με ουσιαστικό τρόπο πριν τον Ιανουάριο αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις έτσι ώστε να μην υπάρξει ακατάσχετη αιμορραγία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!