Η ώρα των παικτών

Ότι μπορούσε να γίνει μέσα σε λίγες μέρες έγινε και το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσουν παίκτες να κάνουν την ανατροπή που θέλουμε όλοι. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται και πάλι μπροστά σε έναν καθοριστικό για το παρών και το μέλλον του αγώνα. Οι προεκτάσεις του αποτελέσματος είναι γνωστές και το ζητούμενο δεν είναι κάτι άλλο παρά η πρόκριση.

Ο κόσμος θα είναι εκεί για να δώσει την επιπλέον ώθηση και να δημιουργήσει μια ακόμα πιο καυτή ατμόσφαιρα για τους άπειρους Ρουμάνους.

Αυτό που θα κρίνει τον αγώνα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο Δώνης, είναι το κατά πόσο θα λειτουργήσει το πλάνο που έχει ετοιμαστεί.

Πρόκειται για ένα τακτικό πλάνο με επιθετικούς προσανατολισμούς αφού ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό και ιδανικά να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει εφικτή την ολική ανατροπή.

Οι παίκτες έχουν την εμπειρία που τους επιτρέπει να ξέρουν ότι δεν μπορούν να επιτεθούν αφήνοντας διαδρόμους στη μεοσαμυντική γραμμή. Είναι σημαντικό λοιπόν να υπάρχουν ισορροπίες και να μπορέσουν οι ακραίοι μέσοι να παίξουν ουσιαστικό ρόλο, δίνοντας ουσιαστικά στηρίγματα στον Μπερτόλιο.

Ο Δώνης έχει να αποφασίσει ποιος εκ των Αλωνεύτη, Βάντερ και Εφραίμ θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα και είναι πολύ πιθανό να δούμε τον πρώτο να χρίζεται για πρώτη φορά φέτος βασικός.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξαρτήτως των παικτών που θα προτιμηθούν η ομάδα μας πρέπει να κάνει ένα σχεδόν τέλειο 90λεπτο ή και κάτι παραπάνω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!