Οι παραδοχές του Δώνη

Ο προπονητής μας ήταν σαφώς πιο ήρεμος αυτή τη φορά όταν βρέθηκε απέναντι από μικρόφωνα και έκανε σημαντικές τοποθετήσεις. Ανάμεσα σε άλλα επιβεβαίωσε ότι η παραίτηση του ήταν περισσότερο επικοινωνιακής μορφής και την παρουσίασε ως μια προσπάθεια να ξυπνήσει τους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε στη σημερινή διάσκεψη:

 «Όταν γνωρίζουμε το παρελθόν ενός ανθρώπου και ως προσωπικότητα μέσα σε αυτό το χώρο πολλές φορές βγάζουμε άστοχα συμπεράσματα. Δεν μου αρέσει να μιλών για τον εαυτό μου. Είμαι πάρα πολύ εγωιστής, ποτέ δεν αποδέχομαι στον εαυτό ότι δεν μπορώ να καταφέρω. Θεωρώ λοιπόν ότι στην τοποθέτηση που είχα, όλοι έχουν στα θεί στο πρώτο μέρος όμως έδωσα την απάντηση στο 2ο μέρος. Προσπαθούμε λίγο να αλλάξουμε τον εγκέφαλο μας πως πρέπει να λειτουργούμε στα κυπριακά παιχνίδια. Δυστυχώς όλα είναι ερεθίσματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να καταστρέψεις ενώ στο κυπριακό πρωτάθλημα πρέπει να έχεις τη μπάλα και να δημιουργήσεις. Και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή ομάδα που θα παίζει με πάθος και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μερικές φορές, επειδή υπάρχει συναίσθημα, υπάρχουν και αντιδράσεις».

Για την προοπτική της ομάδας:
«Δεν νομίζω ότι εχει βγει κανένας πρωταθλητής σε εφτά αγωνιστικές. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά για το καλο της ομάδας. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε αλλά υπάρχουν άλλα 29 παιχνίδια. Και νομίζω τέλη Μαΐου θα βγει ο πρωταθλητής. Θα επανέλθουμε πολύ γρήγορα και θα παλέψουμε και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο» «Πρέπει να περιορίσουμε αυτό το ύφος το μπλαζέ. Όταν θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα μας πιάνει μια χαλαρότηα. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να βελτιώσουμε ως ομάδας».

“Για τον Καρλάο, είναι απόλυτα έτοιμος όπως και ο Βούρος. Ο Μιλάνοφ είναι μια διαφορετική ιστορία. Ο ποδοσφαιριστής έπαιζε με πόνους στα πρώτα παιχνίδια. Μετά επισκέφτηκε δύο ειδικούς γιατρούς. Ακολούθησε την θεραπεία αυτή, δυστυχώς μετά από ενάμιση παιχνίδι έχει πολλούς πόνους θα περιμένουμε την ιατρική εκτίμηση”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!