Τελειωτικό σοκ με Μιλάνοφ

Η δίμηνη προσπάθεια και αποχή του Μιλάνοφ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας προκειμένου να επανέλθει γερός αλλά και να αποφύγει το χειρουργείο οδήγησε στη χειρότερη εξέλιξη.

Ο Βούλγαρος που τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα έπαθε υποτροπή και θεωρείται δεδομένο ότι η χειρουργική επέμβαση είναι πλέον η μοναδική επιλογή. Κάτι τέτοιο θέλει πλέον επιτακτικά ο ίδιος αφού οι προτροπές και διαγνώσεις των ιατρών δεν έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελε.

Επέμβαση σημαίνει αποχή τουλάχιστον τριών μηνών και είναι για αυτό που η εξέλιξη προκαλεί τεράστια προβλήματα στην ομάδα. Πέραν του ότι δεν υπάρχει άλλο δεξί μπακ στο ρόστερ το μεταγραφικό πλάνο επιβάλλει την απόκτηση ενός παίκτη επιπέδου Μιλάνοφ.

Αυτό φυσικά έχει αρνητικές προεκτάσεις στις υπόλοιπες θέσεις που η ομάδα έχει τρομερή ανάγκη για ενίσχυση και κυρίως αυτή στην επίθεση αλλά και στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

Το ενδεχόμενο να ανοίξει ένα νέος κύκλος αποδεσμεύσεων – αποζημιώσεων είναι ορατός αφού η παθογένειες στο ρόστερ πλέον βγάζουν μάτια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X