Η παραδοχή και τα πολλαπλά μηνύματα

Με ανάρτηση στο facebook η διοίκηση Πετρίδη επιχειρεί να στείλει πολλαπλά μηνύματα σε τεχνική ηγεσία, παίκτες αλλά και τον κόσμο. Μέσω της παράθεσης αριθμών γίνεται παραδοχή των προβληματικών αρνητικών επιδόσεων σε σχέση με την άμυνα και η ανάγκη βελτίωσης.

Παράλληλα γίνεται ακόμα ένα κάλεσμα στον κόσμο ενόψει plays offs..

“Καλημέρα. Με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ο ΑΠΟΕΛ έχει τις περισσότερες νίκες, έχει κερδίσει όλες τις υπολοιπες ομάδες και έχει την καλύτερη επίθεση. Σκόραρε συνολικά 72 φορές.

Έχει επίσης δεχθεί 25 γκολ σε 26 αγώνες. Αυτό είναι αρνητική επίδοση των τελευταίων 17 ετών. Εκείνη την περίοδο (2000-2001) είχε δεχθεί 37 γκολ σε 26 αγωνιστικές.

Το πρωτάθλημα ξεκινά ουσιαστικά από την αρχή. Η ομάδα μας τερμάτισε πρώτη. Για να παραμείνει πρώτη χρειάζεται να βελτιώσει τόσο τα προτερήματα όσο και τις αδυναμίες της.

Έχει επίσης πολύ μεγάλη ανάγκη, την συμπαράσταση του κόσμου της. Ακολουθούν 10 ντέρμπι. Αυτοί που θα ακολουθήσουν, αυτοί που θα τα ζήσουν και ο στόχος του 6ου επιτευχθεί, θα είναι και οι πιο τυχεροί. Γιατί αυτό που θα ζήσουν δεν θα το έχει ξαναζήσει κανείς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!