Το πρόβλημα ξεκινά στον Αρχάγγελο

Για τον αντικειμενικό κριτή ή ακόμα και οπαδό είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΠΟΕΛ πάει στους αγώνες της 2ης φάσης του πρωταθλήματος με πολλά άλυτα προβλήματα που κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. H διαφορά των 2 βαθμών επισκιάζεται από την αποκαρδιωτική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας που δέχεται τέρματα από τους πάντες με τρόπο που μένουν όλοι εκτεθειμένοι.

Ο Δώνης έχει πάντα έτοιμη μια ατάκα προκείμενου να δικαιολογήσει την απόδοση της ομάδας. Θυμάμαι προ μηνών να λέει πως τον μπερδεύουν οι παίκτες του γιατί του δείχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα στις προπονήσεις και άλλα στους αγώνες.

Τα όσα βλέπουμε όμως σε κάθε αγώνα και η αδυναμία να βελτιωθούμε έστω και ελάχιστο στέλνουν το μήνυμα ότι το πρόβλημα ξεκινά από τα όσα γίνονται ή δεν γίνονται καθημερινά στον Αρχάγγελο.

Ο ΑΠΟΕΛ σήμερα θυμίζει ομάδα που βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της όπου ο προπονητής δοκιμάζει μέχρι και ακραία πράγματα προκειμένου να βρει τον τρόπο να προσδώσει στην ομάδα αγωνιστική ταυτότητα.

Το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό γίνεται αντιληπτό με τον τρόπο που έχουμε κερδίσει τους περισσότερους αγώνες. Επειδή δεν λειτουργούμε ως πραγματική ομάδα και με ορθόδοξο πλάνο, τα νικητήρια γκολ προέρχονται από ατομικές πρωτοβουλίες κάποιων παικτών.

Το να ψειρίζουμε το τι έχει συμβεί σήμερα και την προβληματική διαχείριση του ρόστερ από πλευράς τεχνικής ηγεσίας αλλά και τα παιδικά λάθη παικτών που δεν θα έπρεπε να χρειάζονται ιδιαίτερη καθοδήγηση δεν είναι της ώρας.

Το ζητούμενο είναι αν και πόσο μπορεί να βελτιωθεί η ομάδα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ένα δεδομένο είναι ότι δεν μπορεί να υπολογίζουμε τον Εφραίμ, τουλάχιστον για τους περισσότερους αγώνες. Ούτε αυτή η φαρσοκωμωδία πρέπει να αναλυθεί ή να αποπροσανατολίσει αυτή τη στιγμή.

Είναι δεδομένο ότι οι τραυματισμοί ή και η προβληματική στελέχωση δημιουργούν αντικειμενικές δυσκολίες στον Δώνη αλλά δεν μπορεί να κάνει και ο ίδιος πιο δύσκολα τα πράγματα με τη διαχείριση του ρόστερ.

Ο αγώνας στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα όπου καταφέραμε όχι μόνο να αποφύγουμε την ήττα αλλά και να κερδίσουμε πρέπει να καθοδηγήσει τους αρμόδιους. Ήταν ένας αγώνας όπου με συγκέντρωση και σωστό πλάνο μπορέσαμε να κρύψουμε καλά τις αγωνιστικές μας αδυναμίες.

Τα συνεχόμενα ντέρμπι που ακολουθούν θα δοκιμάσουν τις αντοχές και ικανότητες όλων στον Αρχάγγελο και μόνο με καθαρό μυαλό και διάθεση να αναγνώρισης της σημερινής προβληματικής κατάστασης θα τα καταφέρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!