Η παράδοση που έγινε λατρεία

Εχουμε μία ένοχη απόλαυση την οποία παραδεχόμαστε ανοιχτά. Το σχετικό μας κόλημμα με το ημερολόγιο Miss Reef της κάθε χρονιάς. Ας πούμε ότι δεν δεχόμαστε ότι έχει αλλάξει η χρονιά αν δεν έρθει αυτή η μαγική ώρα που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο ημερολόγιο. Παρέα φυσικά με το βίντεο που το συνοδεύει.

Το moto για την συγκεκριμένη χρονιά είναι το “Just passing through” και είναι απλούστατα φανταστικό καθώς συλλαμβάνει το πόσο απλοϊκά μπορεί ένα πανέμορφο κορίτσι απλά να περνά από κάπου είτε μαγνητίζοντας τα βλέμματα είτε απλά υπάρχοντας στον χωροχρόνο. Γιατί έχουμε μάθει να αποθεώνουμε τις γκράντε εμφανίσεις, τις μεγάλες στιγμές και τα medior events τη στιγμή που είναι μερικές στιγμές τόσο απλές που μπορούν να περικλείουν τόση ομορφιά. Στο βίντεο παρακολουθείς τέτοια καθημερινά κορίτσια, εστιάζοντας παραδοσιακά ο φακός στους γλουτούς του όπως πάντα, τα οποία εφαρμόζουν αυτό που λέει το moto. Από τις ζούγκλες του Coasta Allegre στο Μεξικό στη Βραζιλία, τον Παναμά, το Πουέρτο Ρίκο και το Εκουαδόρ, ο φακός της Reef πήγε παντού (εκεί που έπρεπε).

Μπορείς να κάνεις δικό σου το ημερολόγιο ή ακόμα καλύτερα να γνωρίσεις από κοντά τα προϊόντα της Reef σε μερικά από τα επιλεγμένα σημεία που πωλούνται στη χώρα. Ακολουθεί κοινωνικό πείραμα. Αν έχεις κάνει τον κόπο να διαβάσεις αυτές τις γραμμές και δεν είδες απλά το βίντεο ή δεν έσπευσες στις φωτογραφίες, μπες στον έξτρα κόπο να αφήσεις ένα σχόλιο με το “διάβασα κι εγώ το κείμενο”. Η συμμετοχή σου στο κοινωνικό μας πείραμα θα εκτιμηθεί δεόντως.

Κατά τα άλλα, θαύμασε τις φωτογραφίες που κοσμούν το ημερολόγιο. Αγαπημένος μήνας ο Νοέμβριος (πρέπει να πάρεις το ημερολόγιο για να μάθεις ποιος είναι ο Νοέμβριος).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!