Το σκέφτεται ο Γιαννιώτας

Ο Κετσπάγια ψάχνει και για έναν επιθετικό που θα δώσει στην ομάδα τις λύσεις στο σκοράρισμα αλλά και στο πιο δημιουργικό κομμάτι και στο πρόσωπο του Γιάννη Γιαννιώτα θεωρεί ότι μπορεί να βρει λύσεις. Ο ΑΠΟΕΛ τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό για το δανεισμό του παίκτη αλλά ο παίκτης το σκέφτεται αφού παρά τις συζητήσεις που γίνονται εδώ και μέρες δεν έχει ακόμα πειστεί για το ότι μια τέτοια κίνηση είναι προς το συμφέρον του.

Ο 22 χρόνος επιθετικός που είναι και διεθνής δεν έχει φέτος ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Πειραιά και είναι για αυτό που θεωρούν ότι ο δανεισμός του στον ΑΠΟΕΛ είναι ιδανική περίπτωση.

O Γιαννιώτας έγινε γνωστός με την παρουσία του στον Άρη από το 2011 μέχρι το 2013 ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, για να επιστρέψει στον Αστέρα, εκεί όπου είχε πολύ καλές εμφανίσεις. Το καλοκαίρι, πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό αφού ο μόνιμος πρωταθλητής επιλέγει να αγοράζει ότι καλύτερο υπάρχει έστω και αν ελάχιστοι από τους Ελλαδίτες παίκτες του καθιερώνονται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!