Η πίεση των ντέρμπι

Η παραμονή στην κορυφή είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας αφού αυτό προβλέπει το ιδανικό σενάριο. Οι έντεκα αγώνες που θα κρίνουν το φετινό πρωταθλητή αρχίζουν με την αναμέτρηση στο Τσίρειο η οποία θα κρίνει και το ποια ομάδα θα μπει στη δεύτερη φάση ως πρωτοπόρος. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό αλλά και ουσιαστικό πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να επιδιώξουμε.

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να διαχειριστεί σωστή την πίεση της παραμονής στην κορυφή και αυτό δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Κετσπάγια και τους παίκτες του. Η ΑΕΚ δείχνει πιο δυνατή και έμπειρη από πέρσι αλλά ούτε αυτό είναι ο πιο καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Οι οκτώ συνεχόμενες νίκες μας δείχνουν ότι στα δύσκολα μπορούμε να αντιδρούμε σωστά και το ζητούμενο πλέον είναι να ανταποκριθούμε στα ντέρμπι.

Η αρχή έγινε στους αγώνες με την Ομόνοια και την Ανόρθωση αλλά πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Ο ένας βαθμός διαφοράς μας από την ΑΕΚ δείχνει ότι οι διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων είναι ελάχιστες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο ενδεχόμενο να κριθούν όλα στις λεπτομέρειες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!