Η πικρή παραδοχή

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι το μέλλον του Αρτυματά στο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ευοίωνο και πως μάλλον η πρόωρη αποχώρηση του θα γίνει σύντομα. Όλα συνηγορούν πως αυτή τη φορά δεν θα είναι με καθεστώς δανεισμού αλλά με ελευθέρα μεταγραφή.

Τα δεδομένα είναι τέτοια που τόσο ο παίκτης όσο και η πλευρά της ομάδας μας επιθυμούν ένα οριστικό ξεκαθάρισμα το οποίο θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το γεγονός ότι ο Αρτυματάς του χρόνου μένει ελεύθερος παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις αφού η ομάδα μας επιθυμεί να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος. Δεν έχει επίσης πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη σε έναν ανταγωνιστή μας νοούμενου ότι θα λάβει τα οικονομικά ανταλλάγματα.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αξιολογείται η πρόταση της ΑΕΚ ενώ εκτιμάται ότι ίσως γίνει κίνηση και από την Ανόρθωση.

Το ενδιαφέρον αν προκύψει θα οφείλεται στην εξαιρετική άποψη που έχει ο Κετσπάγια τον Αρτυματά. Ο Γεωργιανός ήταν ο μόνος που πίστεψε και έδωσε ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στον παίκτη

Πέραν όμως εκείνης της επταμηνίας ο Αρτυματάς δεν μπόρεσε να πείσει και φυσιολογικά αναζητεί και ό ίδιος ομάδα στην οποία θα μπορέσει να αγωνίζεται περισσότερο αφού στο ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι θα αλλάξει κάτι προς όφελος του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!