Αλωνεύτης 18-19

Η διοίκηση, προπονητές και ο Τέτι αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του πολυτροπαιούχο Αλωνεύτη για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Αλωνεύτης φέτος αγωνίστηκε 864 λεπτά και τα περισσότερα από αυτα (806) στις εγχώριες διοργανώσεις. Για την κλάση και την ποιότητα του παίκτη που δεν δείχνει να τον επηρεάζει η ηλικία φυσικά και είναι λίγα. Μια χρονια όμως που είχαμε Ταμάρι και Νατέλ στα φόρτε τους και αυτό και μόνο ήταν αρκετό να ρίξουν τον Στάθη στην 20η θέση με τα λεπτά συμμετοχής.

Για όσους συζητούν για την ποιότητα του παίκτη να αναφέρουμε ότι με τόσα λίγα λεπτά κατάφερε να είναι στην 4η θέση στις ασίστς δίνοντας συνολικά 6 και στην 7η θέση στους σκόρερς με 4 τέρματα. Το να δίνεις μία ασίστ σε κάθε 144 λεπτά και να σκοράρεις κάθε 2 παιχνίδια δεν είναι εύκολο πράγμα.

Εκτός στατιστικών να αναφέρουμε ότι η κλάση και η εμπειρία που κουβαλά είναι αρκετά για να “κουμαντάρει” την μπάλα όταν ζυγίζει πολλά κιλά. Εξίσου σημαντικό είναι και ο χαρακτήρας του παίκτη σε συνδυασμό με την πόρωση που δίνει στους νεαρότερους εκεί που χρειάζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X