Η πιο ύπουλη

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να τεκμγριώσουν τον τίτλο μας για την Πάφο. Είναι τόσο επικίνδυνο το παιχνίδι σήμερα που ελπίζουμε οι ποδοσφαιριστές του Τραμεζάνι να μην το υποτιμήσουν όπως το προηγούμενο γιατί οι πάφιοι δεν χαρίζουνται.

Αρχικά να πούμε πως αν η Πάφος δεν έχανε τους 6 βαθμούς θα ήταν 8η στη βαθμολογία και όχι στην πρότελευταία. Και θα δώσει τα πάντα για να αποφύγει τη διαβάθμιση.

Δεύτερο ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον πρώτο γύρο και μείναμε στο μηδέν. Ταμάρι, Ζαχίντ, Ντελατόρε, Νατέλ… έπαιξαν σε εκείνο το παιχνίδι. Επίσης, προέρχονται από 2 συνεχόμενες νίκες. Η πιο πρόσφατη πάνω στους χόχους.

Μόνο η Αέλ κατάφερε να την κερδίσει 2 φορές.

Θα είναι δύσκολο να παραβιάσουμε την εστία του Ελβετού Mall αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό τερματοφύλακα. Γενικά η άμυνα τις Πάφου στέκεται αρκετά καλά με κύριους πυλώνες τους Banggaard, Sirok και Holt. Επιθετικά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 14 στον επιθετικό Nemec (8 γκολ) και στον μέσο Angulo (6 γκολ).

Πέραν του υφιστάμενου ρόστερ η Πάφος ενισχύθηκε με τον διεθνή Νορβηγό ποδοσφαιριστή Abdisalam Ibrahim και τον διεθνή Λετονό Karašausks.

Δείτε τα στιγμιότυπα από τα τελευταία παιχνίδια της Πάφου:

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!