Η πονεμένη ιστορία της βελτίωσης

Παίρνοντας το χρόνο πίσω μπορούμε να θυμηθούμε ότι η λέξη βελτίωση άρχισε να μπαίνει μέσα στην καθημερινότητα του ΑΠΟΕΛ με το που ανάλαβε ο Δώνης. Ο τότε προπονητής μας τόνιζε σε κάθε αφορμή την ανάγκη να βελτιωθεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Από τότε πέρασε αρκετός καιρός…

Οι Δώνης, Φινκ και Πασιένσια απολύθηκαν με βασικότερο κατηγορητήριο το γεγονός ότι για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να πετύχουν τη βελτίωση που θα έκανε πράξη την απαίτηση όλων για ελκυστικό ποδόσφαιρο αντάξιο των χρημάτων που δαπανώνται.

Δεν κάνουμε αναφορά στην απαίτηση για επίτευξη των στόχων της ομάδας αφού στο διάστημα αυτό ο ΑΠΟΕΛ σάρωσε τα πάντα, κατακτώντας δυο νταμπλ και εξασφαλίζοντας μια συμμετοχή στο Champions League και μια στο Europa League!

Όσο οξύμωρο λοιπόν και αν ακούγεται ιδίως για όσους είναι εκτός ΑΠΟΕΛ, η ομάδα έχει σοβαρές παθογένειες οι οποίες της στερούν εδώ και χρόνια τη δυνατότητα να αποδώσει τα αναμενόμενα. Ο Κέτσπαγια είναι ο τέταρτος στη σειρά που θα επιχειρήσει να διορθώσει την κατάσταση και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!