Προσεκτικές αποστάσεις

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ με σημερινή ανακοίνωση της δίνει συνέχεια στο θέμα το προσφύγων προσπαθώντας με ένα έμμεσο περισσότερο τρόπο να διαχωρίσει τη στάση της από τον Παν.συ.φι ΑΠΟΕΛ που τοποθετήθηκε χτες στο όλο θέμα. Η διοίκηση Πετρίδη θυμίζει τη συμμετοχή της ομάδας μας στο UNITED FOR REFUGEES ενώ στο τέλος καλεί όλους να είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Από τις 08/09 η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει λάβει απόφαση να συμμετάσχει στην εθελοντική πρωτοβουλία του ECA (European Club Association) με την ονομασία #90minsForHope – UNITED FOR REFUGEES, που γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την UEFA. Μια πρωτοβουλία που στοχεύει στο εξής. Την αποστολή ενός πανευρωπαϊκού μηνύματος ότι οι ποδοσφαιρικές ομάδες δεν προσφέρουν μόνο ψυχαγωγία και αγωνιστική προσπάθεια μέσα στα γήπεδα. Σκοπός και στόχος τους είναι η φυσική συμμετοχή τους σε κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα από την συμμετοχή στην εθελοντική πρωτοβουλία #90minsForHope – UNITED FOR REFUGEES, δίνεται η δυνατότητα στο ποδόσφαιρο να επιστρέφει πίσω στην κοινωνία ως συμμέτοχος σε αυτή για να αντιμετωπιστούν οι δραματικές σκηνές που έχουν αγγίξει όλη την Ευρώπη, με το κύμα προσφύγων από την Συρία.

Ο ΑΠΟΕΛ ως μέλος του ECA και ταυτόχρονα ως μια ομάδα με συνεχή προσπάθεια προσφοράς προς την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων θα λάβει μέρος στην προσφορά οικονομικής βοήθειας προς το κοινό ταμείο που έχει δημιουργήσει ο ECA, προσφέροντας το ποσό που του αναλογεί από τα εισιτήρια της πρεμιέρας του ομίλου που συμμετάσχει. Η προσφορά του συγκεκριμένου ποσού θα αφορά την αναμέτρηση APOEL FC-FC Schalke 04 στις 17/09/15.

Με τον πιο πάνω έμπρακτο τρόπο η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ αποδεικνύει την θέση και την ευαισθησία της σε ανθρωπιστικά ζητήματα. Οποιεσδήποτε άλλες θέσεις ή ενέργειες δεν εκπροσωπούν την εταιρεία και ως εκ τούτου η εταιρεία διαχωρίζει την θέση της.

Η πληγή της προσφυγιάς είναι ανοικτή στην Κύπρο και πρέπει όλοι να είμαστε πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!