Η προειδοποίηση και το έμμεσο tip

Η δυναμική που έφερε η νίκη πάνω στον Απόλλωνα πρέπει να έχει συνέχεια αφού σε διαφορετική περίπτωση θα είμαστε τραγικοί αυτόχειρες. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ένα σερί νικών προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι την πιο κατάλληλη στιγμή έχει τα στοιχεία που απαιτούνται για το έβδομο συνεχόμενο.

Η Ομόνοια δεν είναι αδιάφορη. Χωρίς άγχος θα επιχειρήσει και πάλι να μας στερήσει βαθμούς. Το αν θα τα καταφέρει ή όχι είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες του Τραμετσάνι και τον ίδιο.

Ο Τάκης Αντωνίου έκανε ενδιαφέρουσες και εύστοχες επισημάνσεις σήμερα αφού προειδοποίησε ότι μας περιμένει δύσκολη αναμέτρηση και πως υπάρχει θετικός αέρας στο παράρτημα.

Ο πρώην διοικητικός παράγοντας έκανε επίσης σχόλιο για τον Τάμαρι και κατά πόσο πρέπει να συμπεριληφθεί στο πλάνο του Τραμετσάνι με την προτροπή του να είναι ξεκάθαρη και τεκμηριωμένη….

«Μετά το ασιατικό κύπελλο, ήρθε 4 μέρες πριν τον αγώνα που ακολουθούσε και δεν έπαιξε. Αυτό έδωσε λανθασμένα μηνύματα στην ομάδα, που τελικά δεν νίκησε. Έχεις τον καλύτερο σου παίκτη, πρέπει να παίξει στο ντέρμπι. Γενικότερα, θα έλεγα, ότι η ποιότητα κάποιων παικτών και η αδυναμία των αντιπάλων του κάνει τη διαφορά”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!