Η πρόκληση και τα κίνητρα

Η ουραγός Αγία Νάπα έχει δεχτεί μέχρι σήμερα 57 τέρματα και όπως αντιλαμβάνεστε διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια ομάδα χωρίς ουσιαστικούς στόχους η οποία όμως μόλις την περασμένη αγωνιστική δυσκόλεψε αφάνταστα την ΑΕΚ έστω και αν στο τέλος επικράτησε με 1-3. Ήταν τόσο απρόσμενα μαχητική που ο πίκρης προπονητής του βασικού μας αντίπαλου δήλωσε πως η Αγία Νάπα έπαιζε σαν διεκδικήτρια πρωταθλήματος.

Αύριο αυτή η ομάδα αυτή θα έρθει στο ΓΣΠ και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να την κερδίσει με τρόπο που να επιβεβαιώνει τη συνεχή ανοδική πορεία του. Υπάρχουν προκλήσεις και κίνητρα αφού θα στερηθούμε τη βοήθεια των Καβενάγκι και Ντε Βινσέτι που είναι οι δυο αρχισκόρερ της ομάδας.

Αν αναλογιστούμε ότι υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Σωτηρίου να προφυλάσσεται σημαίνει ότι παίκτες που δεν φημίζονται για τις εκτελεστικές τους δυνατότητες θα πρέπει να βγουν μπροστά και να κερδίσουν τον αγώνα.

Ο Κετσπάγια ξέρει ότι ένα γρήγορο γκολ σε τέτοιους αγώνες έχει καταλυτικό ρόλο και είναι για αυτό που θα θέλει τους παίκτες του να μπουν σοβαρά και δυνατά από το πρώτο λεπτό έτσι ώστε να γίνουν όλα πιο εύκολα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!