Ο Καβενάγκι έχει πρόβλημα

Παρά τις μέχρι σήμερα προσπάθειες να υποβαθμιστεί το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Καβενάγκι, η τελευταία εξέλιξη το επισημοποιεί και παράλληλα στέλνει κάποια μηνύματα που προκαλούν προβληματισμό. Ενώ η πορεία επανόδου του Αργεντινού φάνηκε να πηγαίνει καλά το περασμένο Σαββατοκυριάκο ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο γόνατου. Ο παίκτης ζήτησε να εξεταστεί εκ νέου από γιατρό και η χτεσινή επίσκεψη στη Βαρκελώνη κατέληξε σε 15νθημερη παραμονή του.

Όπως αποφασίστηκε και σε συνεννόηση με τον Τζουρούδη ο Καβενάγκι θα παραμείνει στην Βαρκελώνη προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης.

Με αυτά τα δεδομένα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας θα χάσει και τους πρώτους αγώνες της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Αυτό φυσικά είναι το αισιόδοξο σενάριο το οποίου ελπίζουμε να επιβεβαιωθεί.

Η επίσημη ενημέρωση για τη χτεσινή εξέλιξη αναφέρει τα εξής:

“Ο ποδοσφαιριστης Fernando Cavenaghi μετέβη χθες το βράδυ στην Βαρκελώνη και επισκέφτηκε τον Δρ. Ramon Cugat. Μετά από τις εξετάσεις και σε συνεννόηση με τον Δρ. Τζουρούδη αποφασίστηκε όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στη Βαρκελώνη για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει δύο βδομάδες”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!