Οι προοπτικές και η διαχρονική χαλάρωση

Ο κίνδυνος του να βρεθούμε στο -4 και το βαρύ κλίμα που δημιούργησε η συντριβή της περασμένης εβδομάδας ανήκουν στο παρελθόν! Ο ΑΠΟΕΛ όπως έχει συμβεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια αντίδρασε σωστά σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και πλέον μπορεί να βλέπει με καλύτερες προοπτικές τη συνέχεια.

Η απόδοση της ομάδας μας στο Τσίρειο δεν ήταν εντυπωσιακή και είναι για αυτό που η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η ομάδα μας επιβλήθηκε γιατί μπόρεσε να αμυνθεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να βγάλει χαρακτήρα πρωταθλητή έστω και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Οι δυο ξεκάθαρες ευκαιρίες του Ντελατόρε  μπορούσαν να τελειώσουν τον αγώνα πιο νωρίς αλλά στο τέλος χρειάστηκε να προσαρμοστούμε στο αριθμητικό μειονέκτημα.

Το αν και πως θα λειτουργήσουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία στη συνέχεια και αν η κορυφή θα φέρει εκ νέου τη χαλαρότητα είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί με βεβαιότητα. Είναι κρίμα πάντως να μπαίνουμε συχνά πυκνά με την πλάτη στο τοίχο με αποκλειστικά δική μας ευθύνη

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X