Η προπώληση με το παράρτημα

Μετά από την ακύρωση των εισιτηρίων που έχουν διατεθεί και την παραλαβή νέων εισιτηρίων από την Ομόνοια, η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της νέας προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Πρωταθλήματος Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στο Στάδιο Γ.Σ.Π.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Νότια κερκίδα. Οι είσοδοι για τους φιλάθλους μας θα ανοίξουν στις 17:00.

Στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται ταυτοποίηση και είναι υποχρεωτικό οι φίλαθλοι μας να επιδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα και για παιδιά μέχρι 12 ετών / πολιτική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ
Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου έχουν οι πρώτοι 2013 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (δικαιούχοι είναι όσοι έχουν συλλέξει το ελάχιστο 862 βαθμούς). Οι θέσεις των δικαιούχων και οι βαθμοί που έχουν συλλέξει παρουσιάζονται στο σχετικό έγγραφο (pdf) που βρίσκεται στο τέλος της ανακοίνωσης. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα SMS.

Η κατάταξη βάσει των βαθμών, είναι η κατάταξη που χρησιμοποιήθηκε για την προηγούμενη προπώληση που ανακοινώθηκε στις 1 Νοεμβρίου.

*Από την στιγμή που χρησιμοποιείται η προτεραιότητα βάσει των βαθμών για την διάθεση των εισιτηρίων, δεν θα υπάρχει επιβράβευση με βαθμούς για αυτό τον αγώνα.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Όσοι δικαιούχοι έχουν αγοράσει εισιτήριο από το Orange Shop στην πρώτη προπώληση έχουν 2 επιλογές:

1. Να επιστρέψουν το παλιό εισιτήριο και να το αντικαταστήσουν με νέο.
2. Να επιστρέψουν το παλιό εισιτήριο για το οποίο θα επιστραφεί το αντίτιμο.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15
ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10
ΠΑΙΔΙΚΟ €1

*Πληρωμή μόνο με μετρητά.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP
• Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015: 10:00 – 19:00 (μόνο για τους δικαιούχους)
• Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015: 09:00 – 16:00 (μόνο για τους δικαιούχους)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
– Για την παραλαβή εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας και για παιδιά μέχρι 12 ετών πολιτική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γεννήσεως.
– Το εισιτήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από τον δικαιούχο για είσοδο στο γήπεδο.
– Στις εισόδους του σταδίου θα γίνεται ταυτοποίηση και είναι υποχρεωτικό οι φίλαθλοι μας να επιδείξουν την πολιτική τους ταυτότητα.
– Στο σώμα του εισιτηρίου οι υπάλληλοι του Τμήματος Εισιτηρίων θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο και τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού ταυτότητας του δικαιούχου.
– Για την παραλαβή εισιτηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί φωτογραφία ή φωτοαντίτυπο του εισιτηρίου διαρκείας/ κάρτας Loyalty.
– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.
– Λεπτομέρειες για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα θα ανακοινωθούν από την αστυνομία και θα αναδημοσιευθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως τηρήσουν τα μέτρα για την δική τους ασφάλεια.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο του Τμήματος Εισιτηρίων στο 22494997.

http://apoelfc.com.cy/media/image/2015/GAMES/09.11.15_omonia-APOEL/2013_NEOI_DIKAIOUXOI_GIA_OMONIA.pdf

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X