Η προτροπή για υπομονή

Ήταν μια από τις πιο περίεργες ανατροπές και προκρίσεις οπότε οι δηλώσεις του Πετεβίνου μετά τον αγώνα έγιναν και κάτω από αυτό το πρίσμα. Η δυσφορία έως και αποδοκιμασίες οπαδών μας κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν τέτοιες που έγιναν αντιληπτές σε όλους για αυτό και η προτροπή του εκπρόσωπου τύπου για υπομονή.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Σίγουρα ήταν πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλω να απολογηθώ στον κόσμο, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε. Ευχαριστούμε την ΟΥΕΦΑ, εξηγήσαμε την κατάσταση, πήραμε το πράσινο φως να καθυστερήσει το παιχνίδι. Ήταν σημαντικό γιατί στις 20:15 δεν υπήρχε κανείς έξω. Ήταν σημαντικά τα 15 λεπτά. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα, νιάτα, προοπτική όμως χρειάζεται υπομονή. Στο ποδόσφαιρο η υπομονή είναι σημαντική για να πας μπροστά. Δυστυχώς μέσα από τα ευρωπαϊκά δεν μπορείς να έχεις υπομονή. Περάσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο σήμερα, κοιτάζουμε τα λάθη μας και πάμε μπροστά. Δεν έχουμε καταφέρει απολύτως τίποτα. Έχουμε δύο δύσκολα 90λεπτα, με ιδιαιτερότητες ειδικά στο Καζακστάν και τον πλαστικό χλορωτάπητα. Έχουμε 6 μέρες να δουλέψουμε».

Και πρόσθεσε: «Πέρσι τελειώσαμε με την καλύτερη επίθεση, και θέλουμε περισσότερα. Ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συγκυριών. Παίζαμε με τον Ντε Βινσέντι ως σέντερ φορ. Θα δούμε τι θα κάνουμε και μόνο δουλειά».

Για τα μετεγγραφικά: «Θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!