Η συμφωνία και ο εξορθολογισμός

Μια σημαντική εκκρεμότητα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο Βάτερμαν θα είναι και τη νέα χρονιά ο φύλακας άγγελος της εστίας του ΑΠΟΕΛ. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολλανδό είχαν αίσιο τέλος και η συμφωνία προβλέπει παραμονή του για ακόμα ένα χρόνο. Όπως διαρρέει αυτή θα γίνει με μειωμένες οικονομικές απολαβές προκειμένου να αποσυμφορηθεί το δυσβάσταχτο μισθολόγιο.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον πλέον είναι το ποιος θα πάρει την δεύτερη θέση και κυρίως κατά πόσο θα παραμείνει στην ομάδα ο Ρόμο ή αν θα συμβεί το προ διετία σενάριο όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός.

Εννοείται ότι όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και με αυτή του Ρόμο η διοίκηση είναι παραπάνω από θετική στην πώληση του παίκτη και η συμμετοχής του στην Εθνική Βενεζουέλας δημιουργεί αυτή την προοπτική.

Μια άλλη πτυχή είναι και το μέλλον του Νεόφουτου Μιχαήλ αφού σε περίπτωση επιστροφής του θα κερδίσουμε μια θέση ξένου, νοούμενου ότι παραχωρηθεί ο Ρόμο.

Σε κάθε περίπτωση η εποχή που υπήρχε ρευστότητα και αποκτούσαμε παίκτες χωρίς πολύ σκέψη με τη λογική ότι θα παραχωρηθούν δανεικοί έχει περάσει, οπότε επιβάλλεται ο εξορθολογισμός του ρόστερ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!