Είδε λάθη και θα τα βελτιώσει

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά αναγνωρίζει ότι χρειαζόμαστε βελτίωση ήταν ο προπονητής μας στη δημοσιογραφική μετά το παιχνίδι. Μίλησε για τον Ρουέδα αλλά και για τους Καρλάο, Εφραίμ και Σόουζα.

“Ήταν ένα αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήμασταν καλοί. Όπως δεν τέλειωσαν αυτοί τις φάσεις τους εκτός έδρας δεν το κάναμε κι΄εμείς εδώ. Είχαμε καλή εκκίνηση και στο δεύτερο μέρος. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τώρα βλέπουμε το επόμενο ματς”

Για τον Ρουέδα:

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τον  Ρουέδα, είναι παίκτης που μπορεί να οργανώσει καλά την άμυνα με την εμπειρία και την ταχύτητα του. Είχε παίξει μόνο 60 λεπτά, σήμερα έβγαλε 90λεπτο χωρίς πρόβλημα”

Για την Βιτορούλ και τους Καρλάο, Εφραίμ και Σόουζα: 

“Είναι αλήθεια είδαμε την Βιτορούλ, είναι μια νεανική ομάδα. Ο Καρλάο χρειάζεται ακόμα χρόνο. Οι Εφραίμ και Σόουζα δεν είναι στην διάθεση μου, δουλεύω με όσους έχω διαθέσιμους για το επόμενο παιχνίδι”

“Όταν δίνεις το 100% κάθε μέρα μπορείς να προοδεύσεις. Στο τελευταίο μισάωρο είδα λάθη που πρέπει να βελτιωθούν. Χρειαζόμαστε βελτίωση για να είμαστε έτοιμοι ενόψει Βιτορούλ”

Για Μιλάνοφ:

“Είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήθελα να ρισκάρω για να τον έχω έτοιμο στο επόμενο παιχνίδι”

Για Αρτυματά: 

“Ο Κωστάκης μπήκε και έπαιξε δεξί μπακ, όπως στο πρώτο παιχνίδι ως στόπερ, έδειξε ότι είναι επικός. Έτσι θέλω να είναι οι ποδοσφαιριστές μου”

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ:

“Χαίρομαι που είδα αρκετό κόσμο, ξέρω για την σχέση που έχουν και ακολουθούν την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσει να μας στηρίζει”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!